Drop Dead Diva: Datat International Air

Kontrolloni Drop Dead Diva e gjithë bota!

Transmetimin TANI ...

Kanada (në Showcase )
Sezoni 1

Danimarka (e diel në TV3)
Sezoni 1

Gjermani (e hënë @ 20:15 në FOX)
Sezoni 1

Lindja e Mesme (e shtunë @ 21:00 në Showtime)
Sezoni 1

Korea e Jugut (e mërkurë dhe e enjte @ 8 të TVN)
Season 1: me titull: "Ndryshimi Diva"

Turqia (e martë @ 21:00 në FOXlife )

UK (e enjte @ 20:00 në LivingTV )
Sezoni 1

Se shpejti ...

Azi (më SET Azi)
Mbrapa me Season 2 vonë në vitin 2010 (Ne do të le ju e dini kur marrim datën zyrtare premierë!)

Australia (më GO)
Mbrapa me Season 2 në vitin 2010 (Ne do të le ju e dini kur marrim datën zyrtare premierë!)

Franca (më Teva)
Season 1 kryeministrat më 9 maj 2010

Hong Kong (në kanalin Pearl, TVB)
Season 1 kryeministrat 11 Maj 2010

Amerika Latine (në SET)
Mbrapa me Season 2 në nëntor, 2010.

Japoni (në WOWOW)
Season 1 kryeministrat në tetor 2010

Singapor (e enjte @ 22:00 në MediaCorp Ch 5)
Season 1 premiera më 3 qershor 2010

Afrika e Jugut (në Vuzu)
Season 1 kryeministrat 27 korrik 2010


Drop Dead Diva sezonin 2 do të kthehet në SHBA, të dielave në qershor, në Lifetime.

Stay tuned për

10 Komente. Add To Mix ...

  1. Dhjetë PM është vetëm kaq vonë. Dhe të enjten?!? Atë Zot ... Gjithsesi, mora iniciativën dhe pashë atë, mirë, Online ###. (Vendos hash për të kundërshtuar off policinë në internet! Hah! Unë jam aq fajtor!)

  2. Hi,
    Singapor sapo përfundoi transmetimin Drop Dead Diva sezon 1. A janë dashur netët e mia e enjte cos 'e tij, hahaha. Çdo ide kur sezoni 2 do të jetë transmetuar në Singapor? Është e tillë një shfaqje awesome.

  3. Hi, Unë jetoj në Kanada dhe unë sapo përfundoi shikuar sezonin 2 të rënie diva e vdekur ... aq e mahnitshme! Unë jam duke marrë të gjitha përshtatur për sezonin e 3, por unë jam i pasur problemet e gjetur në kutinë time kabllor Shaw, I dont mendoj se ajo transmeton në TV tim. Ajo thotë episodin e parë është 19 qershor, e dikush e di nëse unë jam duke kërkuar në kanalin e gabuar dhe nëse jo ku tjetër unë mund të shikojnë atë? Unë nuk mund të humbasë atë !!!
    Faleminderit

  4. ajo transmeton në jetë ... por e di nëse / kur ajo do të ajrit në Kanada ende. Unë jam duke u përpjekur për të gjetur atë shumë ... deri më tani është e jetës ose asgjë.

Lini një Përgjigju