2011 Press Pikat kryesore

spin

Shikojnë Margaret Cho pushtonin Bonnaroo, accost indie Rockers

Javën e kaluar, ne shikuar Das terhiq racist prindërit e tyre për të Bumbershoot. Sot, për të lajmëroj lirimin e stand-up film Margaret Cho-së koncerteve, Cho varur - dhe thonë lamtumirë parë ndonjëherë "Funny" Çështjes Spin-së - ne kemi pamjet e komike dhe mik-i-indie-rrokut kudo përgjimi mut nga e gjithë backstage në Festivalin e Bonnaroo 2010 deri në tingujt e saj "Foshnja unë jam me grupin" (duke shfaqur Brendan Benson). Shikojnë me kujdes për të parë që përqafon Cho, dhe që sytë e saj me maturi (lista e yjeve të ftuar përfshin Conan O'Brien, Reggie Watts, Doug Benson, Buzët e zjarrta, Weezer, OK Go, thashetheme, grusht Vëllezër dhe GWAR ).

Video Links:

Vimeo


YouTube

_______________________________________________________

Asians on Film

Margaret Cho Intervistë: Cho varur

Ajo nuk ka nevojë të thuhet se Margaret Cho është një komedian i cili vetëm e mban shkojnë më mirë, por ajo që disa njerëz mund të mos e dinë është se ajo është e mulitalented dhe DVD e saj të ri, Cho varur, do të papritur shumë. Përveç faktit se ai është një prej stand-up e saj më të mira rutinat që ajo ka qenë e kryejnë për të shitur jashtë audiencave, tregojnë përfshin muzikë ajo e ka shkruar dhe kryen. Ndërsa është me qëllim për të qenë komike, muzikë dhe vokal e saj të qëndrojë më vete dhe dëshmon ajo është shumë më tepër se vetëm një komik të madh. Për ata që nuk e kam marrë për të parë shfaqje të jetojnë, apo ata që duan të relive shfaqje live, DVD është tani në dispozicion!

_______________________________________________________

The Huffington Post Gay Voices

The Huffington Post - Gay Voices - Blog Entries

_______________________________________________________

Rolling Stone - Margaret Cho - Bob Mould Tribute

Dave Grohl, Ryan Adams Honor Bob Mould në Koncert Tribute

Komedian Margaret Cho kryer një mbulesë dëshirën e "Thing Your Favorite" sheqer me këngëtar-kompozitori Grant Lee Phillips në kitarë jangly akustike. Ajo ishte një këngëtar bindëse shkëmb, duke dhënë lyrics me personalitet. "Njerëzit nuk presin që ajo të dalë nga fytyra ime," Cho shaka nga skena. "Unë jam shumë si Susan Boyle." Lexoni më shumë këtu .

_______________________________________________________

CNN

Ballë për ballë me MARGARET CHO

Në këtë ballë për ballë me Fredricka Whitfield ajo intervista comedienne Margaret Cho. Cho flet sinqerisht për jetën e saj në rritje deri si një emigrant, duke gjetur vendin e saj si një comedienne femër pakicës, dhe seksualitetin e saj.

_______________________________________________________

london is funny

Margaret Cho - mbrapa në Edinburg, pas 10 vjet larg

Edinburgh ka humbur në një copë të madhe të karrierës së Cho-së. Kur ajo ishte këtu e kaluar, ajo ishte 2001 e gjërat janë vetëm duke marrë jashtë në sajë të depërtimit të saj të dytë tregojnë Notorious Cho Që atëherë, që tregojnë është liruar si një film, ajo ka themeluar vet linjë e saj të veshjeve, priti Vërtetë Ngjyrat Tour (për Fushata për të Drejtat e Njeriut), dhe ajo kishte dy shfaqje të mëtejshme komedi. Lexoni më shumë këtu .

_______________________________________________________

ME SHUME:

GUIDE TV:
Drop Margaret Cho Hapat Dead Diva-së në qendër të vëmendjes

XOJane:
Të njëjtat 5 PYETJET Ne gjithmonë të kërkoni: MARGARET CHO

FrontiersLA:
Margaret Cho është një Stand-Up Gal

Shumë më tepër në Ken Phillips Publiciteti Group


Gjej postimet e tjera rreth Press dhe tagged .

Lini një Përgjigju