CNN - Cho: 'padukshmëri' e Azisë-amerikanëve

Gjej postimet e tjera rreth Press dhe tagged .

4 Komente. Add To Mix ...

  1. Ju mund të them unë nuk jam aziatike nga fakti se ju mund të lexoni këtë. Ju jeni aq damn zgjuar! Dashuria stilin tuaj Cho !!!!

  2. Është vetëm pak shqetësuese se si gazetar nuk mund të përfundojë një dënim të tërë që përfshin frazën "martesë të njëjtit seks" pa marrë frymë thellë në mes të dënimit. Ne duhet të vazhdojmë të flasim atë deri sa ajo e rrotullon off gjuhën. martesa të njëjtit seks. Martesa Same-Sex. Martesat mes homoseksualëve. Dua Margaret! :)

Lini një Përgjigju