Ju nuk jeni i shëmtuar. A nuk e bëjnë videos.


Ju nuk jeni i shëmtuar.

Jo në pak. A nuk e bëjnë ato videot . Marrë ato, nëse ata janë deri. Ju nuk keni nevojë njerëzit për të ju tregojnë se sa i bukur ju jeni në atje. Ju nuk keni nevojë për të vënë veten në pozitë për t'u gjykuar në këtë mënyrë. Ju jeni më të mirë se që dhe ju meritoni shumë më të mirë në jetë. Nëse do të mund të vijnë nëpër këtë ekran dhe ju them dhe të ju tregojnë dhe forcuar ty dhe vozë mbi ujë ju deri dhe për të rritur ju lart mbi të gjitha mut e keqe ju jeni duke kaluar - kështu shpirti juaj është i lirë dhe ju ndjeheni si ju jeni duke fluturuar, unë do. Unë do të jap çdo gjë, nëse unë mund të gjej një mënyrë për të treguar se si i bukur dhe të përsosur ju jeni. Nëse ju do të besoni mua kur unë them se ju janë të mahnitshme, ju jeni vetëm ju në botë dhe që ju bën të veçantë dhe të çmuar dhe të shenjtë, me të vërtetë një nga një lloj - kjo do ta bënte më të lumtur.

Unë mendova se ishte aq i shëmtuar për kaq shumë kohë dhe unë humbur aq shumë prej jetës sime në këtë nocion memec. I dënuar veten dhe shmanget reflektimin tim në pasqyra dhe çdo dritare. Unë do të shoh veten duke reflektuar mbrapa dhe unë do të shikojmë larg, duke u përpjekur të pretendojë unë nuk ekzistonte sepse kam urryer veten aq shumë. I urryer mënyrën se kam shikuar dhe ajo filloi herët. Babai im gjeti një projekt të shkollës nga 1 klasën e rë, ku kisha shkruar në një foto të veten time se unë dukej si një mumje të sheshtë fytyra - dhe në radhë të parë, si e bën një fëmijë që i ri e di se çfarë një mumje banesë fytyrë është dhe së dyti, unë i thërrasin në vetë gjykimin tim vetë dhe së treti, unë isha një fëmijë i tillë cute. Imagjinoni fytyrën time dhe pastaj miniaturize atë në mendjen tuaj deri në moshën 6. Unë e di, fucking adorable.

Një ditë unë e shihja veten dhe kam menduar, mut, kjo është ajo. kjo është ajo që unë të duket si. Asnjë sasi e urrejtjes vetë do të ndryshojë pamjen time. Unë jam kush jam. Unë jam i mbërthyer me këtë dhe unë duhet ta dua atë ose tjetër unë jam duke vdekur herët nga vuajtjet tim dhe ide që unë u ngushtuar shumë në departamentin duket.

Pse shkoni nëpër ndjenja të jetës mashtruar? Ai e bën asgjë, por të bëjnë të hidhur. Unë nuk dua të jetë e hidhur. Unë dua të jetë më mirë. Unë dua që ju të jetë më mirë. Unë nuk dua që ju të humbni të gjitha ato vite si kam bërë. Unë nuk e kam marrë deri në pikën e ndjenjë e vërtetë e mirë për veten time deri të 40-tat. që ishte shumë e shumë 40 vjet urrejtje të pandërprerë vetë se unë nuk kishte nevojë për të. Unë kurrë nuk e mori për të shijuar rininë time, dhe unë isha një fëmijë i mrekullueshëm dhe unë humbur atë sepse unë urrente veten për asnjë arsye. Unë jam kicking veten time sepse unë humbura në aq shumë lumturi, sepse kam pasur këtë ide që unë ishte i shëmtuar se unë nuk mund të shkundur, që u mbështet nga të tjerët - si ata kishin problemet e tyre me urrejtje vetë dhe kështu e mori atë në mua . Unë nuk dua që ju të humbas në një minutë të jetës tuaj fantastike.

Le të thonë se vetëm unë jam i drejtë, ti je e bukur, fundi i tregimit. I ka shumë dashuri për ju dhe unë dua jetën tuaj të jenë më të pasur, më të lumtur dhe më e mirë se e imja. Unë dua për të bërë këto gabime kështu që ju nuk keni për të. Ashtu si në një udhëtim në grup kur lideri kalëron përpara dhe mund të lajmërojnë për gropat dhe rreziqet tjera në rrugë. Unë jam vetëm duke vënë ato jashtë për ju, sepse unë kam qenë atje. Unë e di këtë vend, këtë jetë dhe unë kam disa këshilla. Unë shpresoj që ju të merrni atë.

48 Komente. Add To Mix ...

 1. girlfriend-

  ju JANE bukur. ju keni qenë gjithmonë i bukur dhe do të jetë gjithmonë e bukur.

  nuk është ajo aq e trishtuar që ne kemi për të BR ringjalli me këtë mut negative? Unë jam 54 dhe ende duke punuar mbi të.

  I DI MIRË!

  ;) ju gjë cute, JU! xo

 2. Kur kam lexuar, të shikojnë ose të dëgjojnë ty, unë e di unë nuk jam i vetëm në këtë botë. Faleminderit, Margaret Cho, ju me të vërtetë janë të bukur.

 3. Margaret: Unë kështu lidhen plotësisht me pothuajse çdo gjë që ju shkruani, dhe përvojat që ju ndajnë. Ky nuk është përjashtim. Kam kaluar shumicën e jetës sime duke menduar unë ishte e shëmtuar, duke shmangur pasqyra dhe urren veten. Unë nuk pranoi për të bërë miq me "njerëzit e bukur" sepse unë ndjeva si unë duhet të kërkoj falje për të qenë edhe në botën e tyre dhe ata nuk duhet të ketë edhe për të shikoni në mua.
  Gjashtë vjet më parë kam dalë dhe disi që kishin një amazing të ndikojë në imazhin tim vetë dhe besimin tim! Papritmas u ndjeva i mrekullueshëm !!! Unë ende kam disa ditë kur unë të ndjehen frumpy dhe të shëmtuar, por ato momente janë të rrufeshëm.
  Unë dua mënyrë ju festuar bukurinë tuaj dhe bukurinë e të tjerëve, nuk ka aq shumë bukuri në këtë botë që shkon i pavlerësuar dhe injoruar, dhe madje fshehtën, për shkak të paragjykimeve socializuar të bukurisë. Bota ka nevojë për më shumë njerëz si ju, Margaret.
  Bekuar Bëhu,
  Shqopë

 4. Ajo me të vërtetë trishton shpirtin tim të parë kur dikush po dëmton sepse ata urrej që ata ishin të lindur për të qenë ... aq prerë dhe ngjitur veçoritë e tyre natyrore ... unë shkova me se e tërë jeta ime komentet bittersweet si të u janë kaq të bukur në qoftë se ju mund të humb 20 më shumë pounds ose në qoftë se flokët tuaj është e drejtë ... të gjitha unë doja të bëja ishte të shkuar poshtë në banjë me drekë time si kam vrarë veten me binging dhe spastruar ... një çrregullim që do të më ndjek për pjesën tjetër të jetës sime ... vetëm për të parë vajzën e vet ny tani luftojnë me nderim vetë, sepse ne jemi femra më të mëdha ne r Amazona ... vështirë të qenë pothuajse 6ft i gjatë dhe pritet të peshës çfarë 5ft gratë peshojnë ... Unë jam duke kërkuar foward për të ndihmuar vajzën time të bukur TyTy gjeni flutur veten e saj! Margaret Ajo dhe I LOVE YOU ... ajo mendon mahnitshme tuaj!

 5. Unë kam menduar gjithmonë ju tërheqës. Tërheqës, jo vetëm për formën tuaj fizike, duke humorit tuaj dhe topa-to-the-mure qëndrim. Sot, ju jeni një perëndeshë për të gjitha ato atribute topped off me inteligjencë dhe dhembshuri. Që është, me të vërtetë, ju jeni e bukur.

 6. Hallat e mia të përdorura për të më quajnë të La Bella Lola (bukuroshe Lola, pas një këngë nga të rinjtë e nënës së tyre) ... në shkollë unë u tha unë ishte asgjë, por ... çdo ditë të vetme ... çdo 'fraggin' ditë të vetme friggin. Motra ime do të lajnë flokët e mi për të "sjellë nga" veçoritë e mia më të mira ... ajo do të pastrohen të gjitha drejt fytyrës sime, duke mbuluar çdo gjë. Unë u kap në dhe bërë fun e çdo ditë të vetme, dhe kam besuar atë ... si një pinjoll I besohet ATO njerëz në vend se të pranojë të drejtën e të tezeve të mia të mrekullueshme që njihnin më mirë dhe do të thonë "oh, i dashur, ju nuk e doni të jetë "i bukur", sepse ato gra që janë të bukur të përfundojë si, dhe, një hije e unit të tyre të mëparshëm. Ju dëshironi që të jetë ju, dhe ju doni të jetë i zgjuar ... se nuk shkon larg. "

  Unë jam i mrekullueshëm! Burri im thotë kështu, dhe ai është i njohur më për mirë mbi tridhjetë vjet ... mbrapa kur kam pasur formatimin e teksteve, pimples, prerje flokësh Lady Di s ... dhe ai e di mua e di se i hoqa qafe të flokëve tim, kanë rrudhat, çanta nën sytë e mi, dhe unë jam gëzof nga të paturit fëmijë dhe shikuar ata të rriten.

  Unë jam i mrekullueshëm. Unë jam i zgjuar. Unë jam funny. Unë kam ende për të përmbushur një grua që të jetë me të vërtetë e shëmtuar, por unë e kam takuar shumë atyre të të thotë që janë bërë neveritshëm me qëndrimin e tyre ndaj të tjerëve.

  Ju jeni i mrekullueshëm, Margaret, dhe i zgjuar dhe funny, dhe ju të na bëjë të gjithë të kujtojmë se ne jemi kush jemi në se njerëz si ne apo jo, dhe se gjëja e rëndësishme është që ne si dhe dashuri veten ...

 7. se ishte vetë i bukur ... dhe Znj Cho, unë, gjithashtu, kanë menduar gjithmonë keni qenë një sukses i madh ... në komedi tuaj DHE duket tuaj. Unë jam një djalë 60-yr-vjetra fytyra e të cilit ishte i rrënuar nga aknet dhe i kanë datë disa gra me të vërtetë bukur. Gjithmonë kam menduar se si dikush i cili dukej i pëlqente mua do të mund të marrë këto bukuri. Është bukurinë tonë BRENDA që njerëzit të shohin dhe njerëzit e vërtetë të duket e kaluara paraqitjet e jashtme. Edhe në 60, unë ende të merrni buzëqeshjet dhe përshëndetjet nga gratë unë nuk e di. Vetëm buzëqeshje dhe bota buzëqesh me ju ... paqes, BP

 8. Qoftë i bekuar, Margaret! Këta fëmijë kanë nevojë për të dëgjuar sa e madhe ata janë për dikë tjetër përveç familjes së tyre. Nëse ata duan të ju, ata do të dëgjojnë. :)

 9. Thank you so much për të folur tuaj të sinqertë në lidhje me ndjenja të shëmtuar. Unë nuk mund të ketë thënë se më mirë veten time dhe unë mendoj se është mesazhi më i rëndësishëm që ne mund të vënë atje sot. Ju jeni bukuroshe. Ashtu si ju, ajo më mori 40 vjet për të ndihen në këtë mënyrë veten time.

 10. Ju falënderoj për të shkruar këtë. Unë nuk e di një grua të vetme atje që nuk e ka pasur një lloj të çështjeve të trupit në një pikë në jetën e saj. Mbaj mend duke shkuar nëpër një kohë ku unë urryer si kam shikuar. U fsheha pas rrobave të rëndë dhe slouched për të fshehur lartësinë time. Ai mori me gati 30 vjet për të fillojnë të jenë të kënaqur me trupin tim. Do të ishte mirë për të rritur një brez të grave që nuk kanë këto çështje.

 11. Dashuria është dhurata juaj që mund ta pengojnë, ose të ndarë.

  Shuma e dashurisë që keni brenda jush është e pakufizuar. Shuma ju ndani është zgjedhja juaj.

  Mbajtjen dashuri nga njerëzit që do të ju lënduar është e kuptueshme, por ndoshta i pamatur.

  Mbajtjen dashuri nga ata që mund të jenë miqtë tuaj është zemërngushtë dhe i pamatur.

  Mbajtjen dashuri nga vetë është i trishtuar.

  Duke lexuar deri tani, ju lutem e di se dashuria juaj është e çmuar. Zhyt veten brenda saj, dhe ndani atë me të gjithë ata që vlerat atë.

 12. Oh tim, unë ndjeva të njëjtën mënyrë që ju bëri kur isha i ri. Kur isha 5, në kopshtin e fëmijëve, një shok klase të thotë më tha të përditshme që unë jam i shëmtuar. Kam marrë fjalën e saj për të, dhe kam besuar e saj! Rritje deri, unë mendova se ishte e shëmtuar. Unë të kërkuar për të duken si vajza të tjera që ishin më shtatlartë dhe më të drejtë-skinned (unë jam 4'11, dhe ende e njëjta lartësi!).

  Unë jam në mes të njëzetat e mia tani, dhe kam kuptuar se hej, unë jam i bukur, dhe unë nuk kam nevojë për të kërkuar një mënyrë të caktuar. Bukuri vjen më shumë nga brenda. Bukuria është e padobishme në qoftë se zemra jote është e shëmtuar. I uroj ata tweens postimi ato videot do të kuptojnë që ata po bëjnë më shumë keq sesa mirë.

  Nga rruga, duket ndryshim kur ju merrni më të vjetër. Ju nuk mund të duket se e mirë si një fatkeqësi, por të presim 'til ju merrni për të njëzetat zhurmshëm tuaj, apo edhe më i vjetër se kjo! Bukuria është fleksibil, dhe gjithmonë subjektive. Në qoftë se ju ndiheni të bukur, ju thjesht mund të rrinë gishtin e mesëm në njerëzit që ju quajnë të shëmtuar. Faleminderit për të shkruar këtë znj Cho! Ju bërë ditën time.

 13. Për një kohë të gjatë, unë kam admiruar ju për lënë Lowell, me vetëdije ose jo. Set im i veçantë i rrethanave që e bëri të ndihem si unë nuk mund të largohen, kështu që kam vuajtur nëpër.

  Unë kam qenë rooting për ju. Kur unë shoh këtë video, kjo më bën të lumtur. Ju duken të lumtur.

  Kjo ishte një luftë e gjatë, por kam gjetur gëzim, too.

 14. Unë vetëm të kërkuar për të thënë se kjo pjesë është një nga më frymëzuese, të bukura, dhe të nevojshme gjëra kam lexuar në një kohë shumë të gjatë. Unë me të vërtetë shpresoj që të rinjtë dëgjojnë këshillën tuaj dhe të marrë atë në zemër. Është me të vërtetë e vërtetë.

 15. E mirë për ju për të kuptuar ju nuk janë të shëmtuar gjatë kohës që ishin në të dyzetat tuaj! Unë ende nuk e kanë kuptuar këtë. Besimi im që unë jam i shëmtuar ka helmuar jetën time, dhe është një pjesë e tillë për mua se unë mund të vështirë të imagjinoj të qenë i lirë prej tij, përveç se në imagjinatën time unë jam i bukur, që ishte si unë përballuar me të. Kur unë isha duke folur me një grua më pëlqeu kam imagjinuar unë shikuar sexy. Unë mund të shoh fytyrën time imagjinare shumë qartë dhe kjo lejohet mua që të jetë simpatik. Atëherë unë do të shoh veten në pasqyrë ose në një fotografi, dhe ajo gjithçka u kthye si një grumbull tullash. Njerëzit gjithmonë ka thënë: "Ju nuk jeni aq keq!", Kurrë "Ju jeni i bukur!", Apo edhe më keq, "Ti je e bukur brenda!" Unë kam qenë i shkruar në lidhje me një marrëdhënie imagjinar me një vajzë bursës foto kohët e fundit, dhe lexues vetëm sheh vajzën aksioneve foto, asnjëherë vetë. Përse? Mendova turi im i shëmtuar do të shkatërrojnë historinë. A nuk është se arra? So. ndoshta unë do të përfshijnë foto time too. Unë do të konsiderojnë atë.

 16. Faleminderit për këtë! Unë kam një vajzë 13 vjeçare (ajo është e Korean dhe BEAUTIFUL). Dhe ajo dhe tërë miqtë e saj e vogla e bëjnë këtë gjatë gjithë kohës! OMG, ata janë kaq të bukur dhe të gjithë drama e saj. Unë e di normal i saj dhe ne flasim gjithë kohës, por duke u mom - mirë, mesazhi im është "njollosur". :)

  Pra falë për këtë - unë jam duke kaluar atë së bashku me moms dhe bijave unë e di që janë duke kaluar nëpër këtë. I saj i çmendur. Ata janë të gjithë të bukur!

  Falemnderit.

 17. Unë jam garë të përziera (babai i zi / bardhë; nëna Creek / e zezë). I tha unë isha i shëmtuar nga çdo grup, race gjysmë, picanini, bastard, dua-të. Në shtëpi 3 bros, prindërit, gjyshërit, tha-gjeniale dhe cute. Disi nga koha që kam filluar shkollën dhe dëgjuar e përditshme taunts-I besuar ata që më duan. Duke kthyer në fotot isha prekës: alergji bërë sytë e mi e kuqe dhe i fryrë, hundë im i lëngshëm, i hapet goja ime gojë dhe për shkak se ose e ozonit kurrizit, i fryrë trupi im. Por shëmbëlltyra ime e vetë unbreachable, i ndërtuar përmes syve të familjes si fëmija i parë vajzë me shumë agility vokale dhe disa mprehtësi mendore.

  Çelësi për vetë vlerë është sy i madh i verbër i dashuruar.

 18. Shumë të Insightful dhe frymëzues. Unë gjithashtu i tretur mendimin tim e të rinjve unë ishte e shëmtuar. Me të vërtetë ishte vetë-shkaktuar. Edhe pse unë u ngacmohet si një fëmijë, sepse unë kam qenë "ndryshe", unë gjithashtu do të jetë i tha se sa i bukur apo e bukur isha. Unë kam qenë i hutuar gjithmonë. Siç kam marrë më të vjetër, unë do të jetë i hutuar kur një njeri do të afrohet mua. "Kush mua ?," mendova. Unë jam në të 40-tat dhe ende kanë çështje me vetë-perceptimin.

  Ese juaj do të ndihmojë.

  Shumë dashuri ...

 19. Oh Margaret, unë dua të besoj se ju aq keq ... Jo për shëmtuar vs bukur, unë kam ardhur në kushtet me të duke kërkuar se si unë shoh dhe disa persona të caktuar duke marrë çështjen me të dhe më nuk i dhënë një qij fluturues. Por unë uroj që unë ju besohet kur ju thonë se ne meritojmë të gjitha gjërat e mira në jetë. Unë dua të, por unë nuk e bëjnë.

  Dhe unë mendoj, si një të mbijetuar shokët, ju duhet disi të kuptoni pse. Si u molested lë një njollë mbi shpirtin tënd, dhe pse ajo ndihet kaq e pakapërcyeshme ... Pjesë e mua do të jetojë, të lulëzojë, të jetë e bukur dhe në mënyrë të guximshme mua. Por ka një përbindësh urrejtjes që jetojnë në zemrën time, që duket një shumë të madh si mua, dhe ajo insiston se unë nuk e meritojnë asgjë. Jo për të jetuar, për të mos vdesë. Jo edhe things- tmerrshme sepse që ende do të thotë që meriton * diçka. *

  Unë shpresoj Unë ju besoj një ditë, Margaret.

 20. Provoni të paturit e një hundë të gjatë pointy dhe duke u quajtur një njeri dhe kjo nuk është e vetmja gjë që njerëzit të vënë në dukje kur ata kujtoj mua se sa i shëmtuar jam unë. Unë jam 24 dhe ajo e destorying jetën time dhe të vënë një tërheqje muskulore në martesën time.

  Burri im thotë se unë jam goxha, i bukur, i bukur por unë kam një kohë të vështirë believeing ​​atë dhe gjithmonë frikë është cheating mbi mua me vajzat më të mirë në kërkim, por ende nëse ai është, unë nuk mund të fajësojnë atë. Ndjehem keq për të, djemtë e vajzat e tjera kanë të tilla të bukura, por megjithatë ai është i mbërthyer me mua ..

  Është e vështirë të ndiheni goxha kur shoqëria ka pamje shumë të qartë në atë që ata thonë se është e bukur dhe jo. Ju duhet të ketë karakteristikat e drejtë dhe llojin e trupit. Unë e urrej veten aq keq që unë kam menduar për vetëvrasje, kjo e bën të shkojnë jashtë e pamundur për mua, unë kam një kohë të vështirë duke folur për njerëzit në publik dhe duhet të ketë burrin tim të bëjë atë për mua unë shkoj nga dera gjithmonë në kërkim në dritare / pasqyra ndjenjë aq turp.

  Në shoqërinë tonë, duket janë një marrëveshje e madhe dhe më shumë kështu që nëse ju jeni një vajzë. Unë kam qenë i trajtuar si mut që kur isha 5 dhe akoma jam në 24 për pamjen time. Unë vetëm dua të të trajtohet si një njeriut mirëqenien dhe jo si plehra.

 21. Thanks so much për këtë post. Unë resonate aq shumë me këtë. Kur unë mendoj për sa unë papëlqyeshme apo edhe të urryer trupin tim kur isha i ri - ose të paktën nuk e vlerësojmë se sa i mrekullueshëm unë në të vërtetë ishte! - Kjo më bën të dy i trishtuar dhe i zemëruar. Çfarë humbje! Si pa kuptim! Sa tragjike.

  Unë jam vetëm duke filluar për të ardhur nga disa të kësaj tani, në gati 50 vjet të vjetra. Është shumë vonë për mua të jem e lumtur në trupin e kam pasur në rininë time, por unë ende mund të filloni të dashur veten më mirë TANI, në trupin e kam tani. (Në fakt, unë shkroi një post të tërë për këtë në blogun tim kohët e fundit, http://blog.unchartedlove.com/?p=1267 )

  Unë jam tepër i lumtur që vetë vajza ime teen nuk e luftojnë sa më shumë që kam bërë, në lidhje me këtë. Ajo ende jeton në kulturën tonë, kështu që ajo nuk është i lirë prej saj krejtësisht, por unë kam punuar shumë e vështirë për të mos kaluar në marrosje tim drejtpërdrejt mbi të saj. Dhe deri tani, duket të jetë duke punuar. * gishtat kalimit *

  Faleminderit, Margaret, për zërin tuaj, dhe këtë post shumë të nevojshëm. Nëse unë nuk e kishte menduar tashmë keni qenë awesome, kjo do të kishte forcoi atë për sigurt!

 22. Ju dashuri Margaret !!! Faleminderit për të shkruar këtë !! Dhe ju nuk mund të jetë më e drejtë :) Perëndia ju bekoftë të bukur !!

 23. Pingback: kjo faqe
 24. Hi Margaret, unë me të vërtetë gëzuar atë që ju ka shkruar se ajo i dha mua se "pothuajse lot". Me të vërtetë më preku. Unë kam qenë duke urryer veten për 7-8 vitet e fundit që unë kam qenë në një spirale në rënie. Unë jam një përdorues funksional të drogës që ndoshta dëshiron të shihet për të cilët unë jam. Ndoshta atëherë dhe vetëm atëherë do të mund të merrni ndihmë që unë ndoshta duhet. Po të mos ishte për familjen time unë do të të vërtetë nuk kanë asnjë arsye për të qenë në këtë tokë të bukur (disa sarkazëm). Unë jam 28 tani, 29 këtë vit, në një gjendje mendje e nuk duan të lëvizin në në jetën time, ndoshta unë jam vetëm frikë nga ndryshimi, ndoshta unë kam vetëm vetëm në gjendje për të trajtuar një sasi të caktuar të jetës dhe pastaj mbyllur poshtë ... mjaft me përçartje e mia. Koha për të jetuar pjesën tjetër të jetës sime humbur larg

 25. Vëllai im sugjeruar unë mund të pëlqen kjo faqe interneti.
  Ai ishte krejtësisht e drejtë. Ky post në të vërtetë bërë ditën time.
  Ju nuk mund të imagjinoni se sa shumë kohë unë kishte shpenzuar për këtë
  info! Thanks!

 26. Unë jam shumë me fat për të gjetur burime pozitive trupit herët në jetën time. Unë jam 24 dhe unë e kam dashur me gjithë zemër trupin tim për rreth 6 muaj (ende vonë, por më mirë vonë se kurrë) :) Faleminderit për fjalët e bukura dhe kujtesë!

 27. Ju me siguri mund të shihni ekspertizën tuaj në punën që ju shkruani.
  Bota shpreson për shkrimtarët më të pasionuar si ju të cilët nuk kanë frikë të thonë se ata besojnë. Të gjithë kohës të shkojë pas zemrën tuaj.

 28. Si kryeqytetin e Kinës, Pekin është qendra e
  politikat kombëtare dhe kulturës, si dhe një qendër e
  Bashkëveprim kinez ndërkombëtar. Krahas Xian,
  Luoyang, Kaifeng, Nanjing dhe Hangzhou, Pekin është një nga
  Gjashtë Qytetet e lashta në Kinë. Përveç kësaj, Pekini ishte qyteti mikpritës i Olimpiadës Verore 2008.
  Me një popullsi prej rreth 17 milion njerëz,
  Pekin përmban 18 rrethe dhe qarqe të cilat ndahen më tej në 273 më të ulët (tretë) -Niveli
  Njësitë administrative në nivel vendbanim. Ndodhet në buzë veriperëndim
  e Kinë Plain Veriut, Pekin City është pranë qytetit Tianjin, në
  juglindje të saj. Konture të tokës e këtij qyteti në thelb bie larg nga veriperëndim të
  juglindje. Pekini ishte i njohur edhe si Pekinit me botën perëndimore para
  1949. Kjo është një nga qytetet më të famshëm të lashtë në botë.
  Me më shumë se dy mijë vjet të historisë, Beijing Qyteti është një vend i
  Rëndësia ushtarak. Ajo kishte qenë vazhdimisht kryeqyteti i
  të Liao, Jin, Yuan, Ming dhe Qing.
  Në fillim të nëntëmbëdhjetë të njëzetat, Pekin u bë djepi i revolucionit kinez të ri demokratik.

  Lëvizja katërt maj kundër imperializmit dhe feudalizmit
  filloi këtu në 1919. Dhe në 1 tetor 1949, Pekin u bë
  Kryeqyteti i PRC, e cila u hap një faqe të re në këtë qytet të lashtë.
  Pekin mburret me burime të bollshme turistike; arkitektura e lashtë,
  kopshtet mbretërore, pallate, kullat, tempuj, pallate, dhe strukturat moderne, duke përfshirë të klasit botëror Qytetit të Ndaluar, Tempullin e Qiellit, Pallatin e Verës dhe
  Muri i Madh në Badaling. Me të tillë një aftësi të pjekur në marrjen
  turistët, Pekin do të jetë një destinacion ideal turne për të marrë më shumë
  i një ideje të Kinës si vend, dhe për më tepër si një vend kulturor mbledhjen për artistë dhe muzikantë.
  Airlines lidhë Pekinin me më shumë se 110 qytete
  në shtëpi dhe jashtë vendit, ndërsa qyteti krenohet me një hekurudhë të mirë dhe të sistemit të autostradës për udhëtarët vendas.
  Ndërtimi Urban ka sjellë ndryshime të reja në Pekin, duke rezultuar në një kombinim të veçantë të civilizimit të lashtë dhe metropol modern.

 29. Pra dieting 5 ushqime jo për të ngrënë në qoftë se një grua do të humbni peshë atëherë ajo duhet të qëndrojnë larg nga të dyja këto mënyra sepse një
  mund të rezultojë në efekte anësore dhe ajo mund të vuajnë nga këto anë
  Efektet. Unë të përpiqet të bëjë çdo javë gjatë sezonit të plazhit sepse unë të gëzojë atë.
  A nuk të marrë një Einstein të kuptoj se Poosa kishte përdorur mobilje mace të rritet deri në bufe e mia ishin absolutisht të pastër!

 30. Unë mendoj se ajo që ju tha se ishte shumë e arsyeshme. Megjithatë, e konsiderojnë këtë,
  mendoj se ju do të shkruani një titull pas vrasës?
  Unë do të thotë, unë nuk dua të ju tregojnë se si për të drejtuar blogun tuaj, por mendoj që ju shtuar një titull për të ndoshta të marrë vëmendjen e një personi?
  Unë do të thotë Ju nuk jeni i shëmtuar. Don

Lini një Përgjigju