Pinterest 2

Unë jam krenar për bordet e mia Pinterest dhe unë pore mbi ta. Unë mendoj se është ushqyer një impuls të ngjashme me koleksionet e madhe e stickers unë do të shoh vajzat në time të mbledh diçka e shkollës grade, libra të mëdha të mbushura me ëndrrat ngjitës dhe dëshirat, aspiratat dhe qëllimet, fantazitë dhe idhujt, të gatshëm për të aplikuar. Ajo mund të ndjehen të ngulët shumë, si unë jam thjesht kujdestar nga këto imazhe, jo krijues i tyre, jo subjekt i tyre, por në thelb, portier i tyre, dhe i mposhtur ata të gjithë në këndin e internetit, unë shoh ata bashku per here te pare.

Unë kam trollonte faqet e internetit për të gjetur fotot që preken botëkuptimin tim që digjej pashlyeshme në mendjen time dhe churned në mua si unë u rrit. Si unë shoh ata të gjithë hedhur tani në këtë koshin e plehrave psikike, unë gjej se është pothuajse tërësisht folks bardhë. Unë nuk e kishte pasur vetëdijen për këtë para - që unë e kishte mbështetur në një garë aq rëndë për të kuptuar jetën. Vjen për të dini se çfarë shijet e mia dhe preferencat janë, rrëmuar arkeologjinë vet mendjes sime, unë nuk e kishte parë se si paragjykime raciale burimin sepse unë nuk e kishte menduar që të shikoni. I kishte asgjë për të krahasuar veten për të. Nuk kisha asnjë ide të racës dhe të perceptuar të gjithë nga një flluskë e izolimit. Prindërit e mi kanë punuar kryesisht, dhe shumë më e rinisë sime është shpenzuar vetëm duke pritur për ta. Kam shikuar televizion dhe injoruar tingujt në bodrum dhe papafingo dhe menduar për Elizabeth Taylor dhe David Bowie pafund.

Nëse ju nuk e shihni veten në media, dhe ju janë të kushtëzuar që të padukshmërisë në pikën ku ju kurrë nuk përpiqen për të kërkuar veten, çfarë do të bëni për shpirtin? Unë jam vetëm sapo gjetur jashtë tani. Unë jam vënë dorë fotografitë e Nancy Kwan dhe Tina Turner në bordet e mia por gratë e ngjyrës janë fluturat rralla. Unë nuk mund të pin ato poshtë si të gatshme dhe unë nuk e pëlqen këtë, por kjo është mënyra se si është bërë bota. Si mund të kapërcyer pabarazinë racore kur ajo ekziston në mendjen time? Mos unë ekzistoj edhe brenda vetes sime?

TT pin

Ndiqni Mua më Pinterest

5 Komente. Add To Mix ...

  1. I përdorur të jetë i verbër ngjyra e imazheve kam vënë në kutinë time të preferuarat në kompjuterin tim. Pastaj unë u bë ndërgjegjja vetë. Unë ende zgjedh imazhet sepse unë si imazhet por kjo tani duket se për imazhin kurrë unë marr që është jo i zi, unë kam për të marr një të zezë si.

    Faleminderit për këtë post.

  2. Wow, vetëm wow. Ky post të vërtetë e goditi në shtëpi për mua. Ju keni artikuluar diçka që unë e kam ndjerë për të gjithë 32 viteve të mia, por kanë qenë në gjendje për të vënë në fjalë. Faleminderit për ndarjen.

  3. Vërtet vëzhgimi interesant, wow. Faleminderit për të shkruar, gjithmonë një kënaqësi për të dëgjuar zërin tuaj! xo

Lini një Përgjigju