Margaret Cho kthen 30 Rock!

Unë jam aq i kënaqur që të kthehen në 30 Rock dhe unë jam i ngacmuar super për këto episode. Unë mendoj se unë me të vërtetë të merrni për të treguar anën time diktatorin!

-Margaret

Margaret Cho është kthyer! Ajo do të shfaqet në 30 10 Rock maj dhe episode 17, duke e çuar përsëri qeshur interpretimin e saj gjinore-bending e liderit të Koresë së Veriut Kim Jong Il. Cho-si-Il rrëmbyer (Alec Baldwin) gruan e re e Jack Donaghy-së Avery (Elizabeth Bankat), dhe duket se e ka bërë atë Zonja e Parë e tij. Se si kjo do të luajë jashtë që prej vdekjes së diktatorit të vërtetë të jetës së dhjetor e kaluar është me mend askujt, por shikoni për Cho për të luajtur dy karaktere në të njëjtën ngjarje.

1 Koment.

Lini një Përgjigju