Bill Hicks

Më lejoni të ju tregojnë fëmijët, atje nuk ishte një komedian i madh si të jashtëzakonshme Bill Hicks. Kam pasur fat të mirë e ditur atë, madje edhe duke hapur për të në fillim të karrierës sime në biznes tregojnë dhe jetën. Unë e desha dhe e adhuruan dhe unë nuk ishte i vetëm. Miku im mori pjesë në varrimin e tij dhe tha se ai kurrë nuk kishte parë kaq shumë njerëz të vështira e rritur që brohoritnin. Ne e kemi dashur Bill aq shumë. Ai ishte mentor ynë dhe miku ynë.

Mbaj mend atë më gjallërisht në ditën e komedi në San Francisko. Kjo mund të ketë qenë viti 1990 apo më parë ose më vonë. Vitet përzierje në veten e tyre dhe dele përsëri në veten e tyre dhe unë nuk mund të mbani mend që ka ndodhur për herë të parë apo të fundit, por unë e mbaj mend të gjitha. Bill hynë në çadër, duke vendosur poshtë një qese të zezë veshje, me etiketat të shumta, të llojit që folds shembullin e një njeriu në gjysmë. Ai më shikoi me mirësi, siç ai gjithmonë e bëri, si unë ishte atëherë e dashura e një komik Houston, një djalë i mirë 'ol vërtetë, dhe kështu teknikisht isha i familjes, si Texans janë intensivisht familjare dhe stërgjyshore dhe të filial dhe të gjitha këto.

Bill ishte Houston, pasi ai ishte i New York dhe Londër. Bill ishte bota. Ai vuri sytë në mua, ëmbëlsi në fytyrën e tij vetëm bubbling mbi dhe kërkoi pas mua dhe jetën time dhe ai i veshur kapak postieri të përgjakur mbi kokën e tij të bukur dhe unë ndjeva të veçantë dhe si një grua edhe pse unë ende ishte vetëm një vajzë dhe ndjeva gjallë dhe e rëndësishme dhe si çdo gjë unë kam kërkuar për të ndodhë që po ndodhte dhe kjo ishte e mirë. Unë kam ndjekur se ndjenja ndonjëherë që, të qenit i ri dhe jetën tuaj unrolling si një qilim magjik në para jush dhe gjithçka që ekziston është e ardhmja dhe shkëlqimi i tij dhemb për të parë.

Bill ishte Jezusi tonë. Kjo është ajo që unë kujtoj Brett Butler duke thënë, "Bill, edhe ai vetëm donte të ishte Jezusi." Deklarata truest që ishte një imazh që Bill kishte dashur të përcjellë dhe atë që ne të gjithë si të luftuar komike nevojshme të ekzistojë, një Mesi. Bill ishte zotëria ynë, dhe unë mendoj se për atë ende në këtë mënyrë dhe unë mendoj se shumë të bëjë. Të gjithë ne që e donte atë të bëjë.

2 Komente. Add To The Mix ...

  1. Nuk ishte më shumë për kuotën Brett Butler pse. Diçka përgjatë vijës së "Bill donte të ishte Jezusi, por ai mori mbërthyer në pjesën ku ai ishte nisur huadhënësve të parave nga tempulli".

    RIP Bill, ju jeni të humbur nga kaq shumë.

  2. ende një nga comedians e mia të preferuar të të gjitha kohërave. Unë u rrit duke dëgjuar George Carlin, por u prezantua për Bill Hicks menjëherë pas vdekjes së tij. një herë i dëgjuar se George Carlin menduar se ai ishte një nga më të madh më pak të njohur (në kohën) comedians ai do parë ndonjëherë, unë e dija se ligji është marrë nga ne mënyrë shumë të shpejt. faleminderit për këtë post, ai ishte një zot të vërtetë.

Lini një Përgjigju