Puna Blood

Unë kam një lloji të tillë të ndryshme të punës se sa shumica e njerëzve. Unë punoj gjithë kohës, shumë e shumë çdo orë zgjuar i ditës është puna. Edhe orë vetëm ulur, duke pritur për aeroplanë dhe makina, për kamera dhe të publikut, që është e gjitha në orën, më shikojnë e dikujt, duke marrë në një punë, duke lënë një punë, koha tranzit është ende punë.

Kam lënë një vend pune sot picking shreds latex off kokën time dhe jam në rrugë për në vendin e punës tjetër ku ata do të përdorin tretës dhe hequr proteza siç duhet, si unë ishte në një nxitojnë kur u largova për të arritur atje, dhe ishte i gatshëm për të duken si një gjysmë-sunburned lëkurë fazë pushues në mënyrë për të kursyer kohën gjatë udhëtimit.

Një film i egër veprim që bëra në vitet '90 kishte mua mbuluar në gjak sheqer rreme dhe zorrët të përgjakshme derr i vërtetë, rrëshqitje në të gjithë trupin tim dhe fytyrë. Era ishte e shurup kollë dhe një thertore, mjaft të pabesueshme dhe të pabesueshme në mjerim e saj. Kam pasur një shkëmbim zjarri gjatë natës dhe çuan përsëri në mëngjes për të raportuar për një tjetër punë. Unë nuk e kishte pasur kohë për të larë gjakun, të rreme dhe të vërtetë, off mua, dhe kështu që unë u ul në makinën time në mëngjes nxitojnë orë trafikun los angeles, i bllokuar nga makinat e tjera, ngadalë tharje dhe fërkimit të brendshëm tim lëkure.

I ulur për më shumë se dy orë në autostradë pa pagesë, dhe edhe pse unë ishte e mbuluar në gjak dhe guxim, askush nuk e kuptoi. Sytë në makina tjetër për mua kaloi fytyrës sime splattered pa u ndalur ose infektues në një aluzion e kuriozitet. Askush nuk kujdesej, por unë mendoj unë nuk e bëri as. Të handprints gjakosur qëndruar në makinën time me kohëzgjatjen e qirasë tim, dhe ata do të rrinë duart e mia për timon sa herë që unë kope.

3 Komente. Add To Mix ...

  1. Ya di, unë do të imagjinojmë nëse një fëmijë të panë, unë shpresoj se ata njoftim. lol Ata njoftim gjithçka. Ju jeni deffinitely në një udhëtim të egra! : D

Lini një Përgjigju