Shtyrja PHOENIX & TUCSON Shows

Për shkak të rrethanave përtej kontrollit tim, për fat të keq - unë duhet të shtyjë tregon Arizona (Tucson dhe Phoenix). Unë jam shumë i zhgënjyer, por kjo për fat të keq është ajo që duhet të ndodhë. Unë do riskedulimin sa më shpejt që mundem. Është me të vërtetë e rëndësishme për mua që të dalë atje !!

Rimbursimet e biletave janë në dispozicion në pikën e blerjes.

- Margaret

6 Komente. Add To Mix ...

  1. Emisioni anuluar, kështu që si mund ta bëni të sigurtë biletat e mia janë të mira për të kur ka ri-orari?

  2. JU LUTEM. Please let me know kur Phoenix dhe Tucson koncerte janë riplanifikuar dhe ku unë mund të sigurojë bileta.

    - Steve, një tifoz i dëshpëruar në Baja Arizona

  3. I blerë bileta në korrik dhe numëruar poshtë ditë deri sa unë pashë ju dhjetor 3 - Unë nuk mund të presim për të filluar numërimin e ditëve përsëri derisa tregojnë tuaj riplanifikuar! Unë vetëm shpresoj se unë mund të merrni biletën time para rresht përsëri - kjo do të jetë aq i tmerrshëm për të parë ju në veçanti i ulur në rreshtin e parë !!!

  4. :( shumë e trishtuar. kjo është ditëlindjen time sot dhe unë isha aq i mirëpresim të shfaqjes. Unë me siguri do të jenë aty kur ju vijnë, por që ishte e përsosur, e drejta për ditëlindjen time.

  5. Gomar mirë shoku im dhe unë kam qenë duke pritur për 4 muaj për të shkuar për të treguar tani ne jemi të mbërthyer në qendër të qytetit Phoenix në bar karaoke. Faleminderit. merrni ass tuaj motherfucking për PHX. Xxxx

  6. ha ha ha omg njeri ky ishte një koment i mirë. kjo është një përgjigje ndaj personit i cili e braktisi fundit koment në lidhje me Margaret Cho anulimin shfaqje e saj në Phoenix & Tucson. ju e dini se çfarë denise unë nuk jam nga feniks apo Tucson unë jam nga New York dhe i gotta thonë se kushdo që anulon atje scheldule në minutën e fundit dhe nuk e le dikush di asgjë është plot me mut. tani sot është ditëlindja Margaret Cho-së
    ajo është 45 vjeç tani. dhe i Betcha në facebook e saj apo eksitim ajo proberly kërkuar ndjesë, por unë asure ju se ajo do të thonë se kur ajo do të ri-scheldule apperence e saj në Phoenix. vajzë në qoftë se kam qenë ju unë do të të mallkojnë atë jashtë në person në bar karaoke atje dhe të them atë drejt në fytyrën e saj "gomar mua dhe miku im kanë qenë në pritje për 4 muaj për të shkuar për të treguar për të parë ass tuaj motherfucking dhe ju jeni do të anulojë tregojnë tuaj. çfarë po mendoje? "kjo është ajo që unë do të them e saj. dhe për rekord unë nuk mendoj se Margaret Cho kujdeset për tifozët e saj më. që kur ajo ka qenë e qetë këto ditë askush në media nuk flasin rreth saj që jetonte tregojnë saj të shkurtër 90-u anullua "All American Girl" ajo mendon se ajo mund të merrni larg me çdo gjë, por stodding tifozët e saj deri. ajo është e gabuar për të bërë që dhe ajo ka shumë explaing për të bërë. kështu këshilla ime është se në qoftë se ajo ndonjëherë vjen në feniks që ju duhet të jepni asaj një pjesë e mendjes së saj. Unë do të thotë në një mënyrë të bukur. dhe për këtë të gjithë mendojnë për atë që i ka thënë më parë në lidhje me "në qoftë se unë ishit ju" i ishte vetëm shaka rreth, por serioze të jetë mirë. ok edhe si i tha sot është ditëlindja e saj kështu që unë jam gati për të shkuar në Facebook dhe Twitter llogarinë e saj dhe të shohim nëse ajo mori ndonjë kërkesë ditëlindjen. peace out. (Oh yeah nga rruga, i mori një kushëri me emrin dhe ajo është e çmendur lol)

Lini një Përgjigju