Монстерс Оф Талк Еп 7 & Видео

Епизода 7 је до сада! Погледајте овај невероватан преглед Џим кратак!

Листен то тхе Фулл Еписоде:

Твиттер:
@МонстерсофТалк
@МаргаретЦхо
@Јиммесхелтер

Листен & Пријавите се на СоундЦлоуд & иТунес

Оставите одговор