Den "Fuck It" Kost

Jag har tappat lite i vikt, som har satt igång en konstig våg av paranoia bland människor som jag har antingen hade min mage häftade eller stängas av med ett gummiband, eller är på något freaky rå kost eller vad som helst.

Det som hände var att jag var jävla trött på att banta och träna. Jag var jävligt trött på att köpa kläder som var för små för mig så jag kunde "tunn i dem." Jag var jävligt trött på att äta 5-7 små måltider per dag. Jag var trött på inga kolhydrater. Jag var jävligt trött på att tänka på mat och inte tänka på mat. Jag var jävligt trött på min tränare och någon typ av motion. Jag gick till en nutritionist och jag förlorade mycket - pengar. Jag lämnade aldrig hans kontor utan att tappa minst en grand på skitsnack. Skakningar, piller, kosttillskott, substitut mat, träningsprogram. Jag sa "FUCKING FUCK THIS FUCK IT FUCK IT ALLVARLIGT FUCK IT FUCK IT FUCK IT FUCK FUCK FUCK DET!!"

Jag slutade gå till Fred Segal och få en sak i hela butiken som passar mig. Jag började köpa kläder som fan passar mig, som nu. Jag lägger undan alla föreställningar om vad dieter betytt för mig, vad jag skulle äta och inte ska äta. Jag helt tappat den tankeprocess som bar mig genom mitt liv - min diet och motion regim - och började tänka på de människor jag älskade, hatade, tolereras, skrattade åt, skrattade med. Det fanns en hel del tid att läsa. Jag ville titta på gamla filmer. Jag åt en massa skit mat. Fick jag lite i vikt och det var skrämmande. Men det gjorde inte verkligen göra skillnad. Skit i det. Skit i det. Skit i det. Jag slutade träna, och började skriva. Jag lekte med mina hundar. Jag tittade på skit på Ebay. Jag började att äta vad jag ville - och hålls gör det. Inte ett livsmedel semester - inte ett andrum mellan kost. Jag bara tänkte att äta äta äta äta äta äta och knullar äta lite mer.

Då jag liksom började bli konstigt tunnare. Jag får det nu. För att jag inte bryr mig om mat, är det där när jag vill ha det, jag tror inte ber det och vill ha det och tänka på det. Eftersom jag kan ha allt, är det viktigt ingenting. Jag behöver inte äta en hel tårta för att jag kan äta en hel tårta varje dag varje måltid om jag vill och jag bryr mig inte. Jag behöver inte förbereda sig för att äta eftersom jag kan vara hungrig senare och "de" inte kommer att ha vad jag har att äta. När jag är hungrig, jag äter. Du vet, det är vad det konstiga kost är.

Här är vad jag brukar äta varje dag. På morgonen har jag en skål flingor med två slag blandas, granola och LIFE. Om jag är på ett hotell, jag har granola och yoghurt, croissanter, en choklad och en regelbunden och sedan en stor tranbärsjuice. Jag dricker mycket vatten, och en hel del saft, vanlig koks - ingen diet något någonsin. Efter det brukar jag äta en jordnötssmör cup eller något liknande. Då jag kommer till jobbet, som skriver oftast, spela in ibland, intervjuer osv. Jag blir hungrig senare runt tidig eftermiddag, och så jag äter det jag tycker är bra just nu, vilket kan vara mac och ost, eller pizza. Jag äter så mycket jag vill, men det är oftast för rik för att äta allt och eftersom jag inte banta och jag behöver inte klämma den förbjudna maten innan dieten startar upp igen, jag äter lika mycket som jag känns bra att äta och lämna resten. Jag lämnar mycket på plattan för att jag behöver inte rengöra min tallrik. Varför? Jag behöver inte. Och värdet av att inte behöva avsluta all min mat, troligen har varit den största bidragsgivaren till mitt helande kring mat. Jag brukade känna att jag behövde äta allt, allt och lite till, men faktiskt, känns det inte bra att göra det. Det smakar inte gott. Jag kan ha mer när jag är hungrig igen. Jag äter middag sent, oftast med vänner. Jag gillar aptitretare. Jag kommer att beställa 3-4 slag, så jag kan ha en mängd olika ätbara godsaker, i stället för en förrätt. Om jag beställer förrätter, skulle det vara mer än en, därför att jag förtjänar att äta vad jag vill. Jag äter aldrig rester. Jag tar aldrig något hem. Jag aldrig äta något som inte smakar himmelskt. Jag äter aldrig när jag inte är hungrig. Jag låter aldrig mig själv blir för hungrig. Jag förnekar mig aldrig en jävla sak eftersom jag har förnekat mig själv tillräckligt för 1000 livstider och det finns inget mer förnekelse för mig på det sätt som jag lever. Jag förtjänar alla mozzarella pinnar, hela jävla choklad, hela jävla pizza, all kyckling a'la kung, och jag förtjänar att lämna det som jag inte avslutar på plattan.

Så där du går. Big hemlig diet. Kärlek. Kärlek och fräckheten att faktiskt slösa mat.

54 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Jag knullar luv detta inlägg. Jag har varit på fan det diet ett tag nu ... glad att höra andra är på samma tåg :)
    Lets get fanatisk om detta som den freaky ass rå foodists! De predikar skuld och vi lär våra "knulla den logik" för att stödja vår "fan det diet". Skam över dem som sprider elände!

    Det hela är bara några sjukt spel i alla fall ... växter och djur dör så att vi kan driva våra kroppar, borde vi bara vara tacksamma för dem och uttrycka vår tacksamhet genom att åtminstone njuta av vår mat med "fuck it" glädje!

Lämna ett svar