Donut Pussy

Jag hade en ny procedur som kallas "G-Shot", som är ungefär som plastikkirurgi, typ av en body modification â € "men du kan inte se det. Det är på insidan. Det är inte något jag skulle nödvändigtvis normalt gör, eftersom jag är väldigt nöjd med min vagina som det är. Det är en av de finaste i världen, och verkligen behöver lite utsmyckning. Den har tjänat mig väl i många år och det finns massor av miles kvar på den.

Jag fick G-shot som en del av min nya VH1 show, "The Cho Show", som jag filmar just nu och det är så jävla häftigt att du kommer att bara skrika när du ser det â € "Jag är så glad! Hur som helst, är G-Shot en injektion av kollagen i din G-Spot som är tänkt att öka någon form av stimulans där. Det är kvinnor som har begränsad känsel i slidan, som är jag. Min puss är mer klitoris än vaginal. Jag är mer till utsidan än insidan. Jag är mer om visning än innehåll. När jag går till en fest, brukar jag hänga på trappan i stället för i huset och jag går aldrig in på bakgården. Och för att hålla festen analogi går, jag har inte ens en G-Spot, per säga, en plats där festen är alla centrerad, men det finns massor av små händelser som händer runt om i området. Mine är inte en G-Spot. Mer som en G-Block Party. Min fitta är väldigt lik Coachella. Det finns en hel del band hängande runt väntar på att spela.

Så jag fick det gjort på ett fint Beverly Hills gyno kontoret och det var något obehagligt. Först G-Spot skall placeras. Den stackars läkaren var tvungen att rota i det under lång tid, och det påminde mig om en kille som var ute efter det många år sedan, alla tummar i det pågående "Var är din plats? Var är din plats? "Det kändes inte bra och jag var som," öh, jag brukar parkera på gatan. "Läkaren kom över ett område som kände sig mer känsliga än andra områden (mer partying händer där än någon annanstans) så hon sköt upp den regionen med ett bedövningsmedel â € "som var smärtsamt !! Jag behövde narkos för min bedövning! Det var så taggig och ont att hon var tvungen att skjuta upp mig två gånger med bedövningsmedlet. Sedan fick den stora nålen, som jag inte känner mig men såg så läskigt länge att jag trodde att slutet skulle peta ut genom min rygg! OW !!!!

Så sedan dess har jag inte känt någon sexuell förbättring alls. Om något det gör mig inte vill göra det, vilket är otroligt eftersom jag vill alltid göra det â € "så att den inte fungerar som någon slags afrodisiakum, men skulle vara ett bra straff för sexualbrottslingar. Nu min vagina känns precis som det finns en gel innersula där. Liksom min livmoderhals bär boot strumpor. Jag är helt asexuell och jag känner att jag sitter på en hemorrojder munk hela tiden. Jag känner verkligen slags illa klaga på förfarandet, eftersom läkaren var så trevlig, och Jag är allt om att stödja något som gynnar kvinnor och deras sexualitet. Jag tror helt att andan i saken är coolt. Kvinnor ska må bra i kroppen och om operation kan förbättra det, jag är för det. Tyvärr, G-Shot var helt enkelt inte för mig, men det kan vara för dig. Det finns massor av ravepartyn från kvinnorna om det, och oftare än inte resultaten är tänkta att mindblowing, bara inte för mig!

Det varar i fyra månader, så jag kommer att vara på klostret tills svullnaden går ner.

26 Kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Först och främst kan jag inte FUCKING vänta på CHO SHOW! När blir det luft?!?!? Jag läste om i Entertainment Weekly och nästan skiter i byxorna! haha. För det andra tror du, finns det en möjlighet att skottet bara inte fungerar ännu? Om inte då det kön du har i 4 månader blir kick ass. haha. Du går be guuurl! haha.

 2. Hahaha !!! brinner sååå roligt !!! Om bara jag hade en vagina jag skulle få det gjort ..

  kanske sjuk göra min bästa vän få det gjort ... Jag ska låtsas im tar henne till disney mark och suprise henne.

 3. Oh milde! De uppoffringar du gör för konst !! Min cooch bara smäll läsa det. Och då jag kvävdes på en mini-ägg när jag skrattat på "Gilla min livmoderhals bär boot strumpor."

 4. Din show är det första som fick mig att ens titta på att få mer än grundläggande kabel tjänsten så jag kunde se VH1. Den främsta anledningen till att jag inte får stora kabeln är att den har lite eller inget jag vill titta på, och jag vet att jag skulle bli beroende av att surfa det. Sedan är kostnaden. Min grundläggande kabel är $ 12,55 / mo. För att titta på den billigaste plan som skulle ge mig VH1 är $ 84,23 / mo. Det betyder att jag skulle tillbringa ca $ 840 / år för att se Cho Show. Jag älskar dig, men även kärleken har ett pris, antar jag. Jag väntar och få DVD-skivor för 40 kronor / säsong. Kanske med $ 800 jag ska spara, jag ska flyga runt i landet för att gå till dina liveframträdanden. Jag kunde vara en Cho Head!

  Och tack för heads up på G-punkten "förbättring." Jag är på programkommittén för Stiftelsen för Sex Positive kultur. Din erfarenhet kan motivera mig att producera en paneldiskussion om könsförbättringsmodenycker. Kan vi citerar din blogg?

  Si

 5. Owww! Gud, det gör ont min fitta nu bara av att läsa den!

  Tror du att det kommer att fungera senare? Håll oss upp. Om det verkligen fungerade, skulle jag vara intresserad eftersom jag är väldigt lik dig - min klitoris definitivt gör sin grej men resten ... inte så mycket. Jag visste inte ens lära sig att orgasm av penetration tills jag var ungefär 23. vilket inte är så sent i livet, men ändå, jag var lättad över att jag faktiskt kunde göra det. Tar mycket, men och det är inte alltid hända.

  Jag vet inte om jag kunde hantera att inte vara kåt. Jag gillar att vara pervy, det är ungefär som en hög - du är alltid titta runt, kolla in de varor ... även om jag faktiskt inte fullfölja något av vad jag eyeing, det är ändå trevligt.

 6. En flickvän hade nämnt för mig att hon bara får ut när hennes yttre området bearbetas, så jag sa till henne en teknik jag lärt mig från den bästa vännen i mitt liv: arbeta hela den inre området i stället för att koncentrera sig på en plats. Det fungerade för henne och jag hade glädje av att veta jag förbättrat sexliv av ett par som hade varit tillsammans i mer än ett decennium! Jag har ingen aning varför det lilla pärla inte fler manualer sex! I själva verket har jag inte läst något ännu som gjorde detta förslag! WTF ?!

  Jag tror att G-Spot är överskattad. Jag är allt för ditt block party analogi. Jag har mycket bättre orgasmer när hela området är involverad i motsats till någon som går för bara en plats.

  Jag kommer att få se dig i Miami om några dagar! Det blir min första liveshow av din! Jag är super Stoked!

 7. freinds låter inte vänner har nålar som är tagna i deras mesar! tanken är bara så outhärdlig. det låter som en av Hitlers naziexperiment!

  Säg mig du ville inte gå till läkaren som gör Lisa Rinna läppar!

  när jag onanerar eller har sex igen, kommer jag att ha en extra orgasm bara för dig och skicka det på ditt sätt med goda tankar.

  Ja, jag tar en för laget!

 8. Margaret, jag är glad att du var ärlig om dina erfarenheter, och jag hoppas du inte misstycker att jag säger, ska du inte känner illa om att klaga på förfarandet. Jag tror att din autentiska svar är helt lämpligt, och även om läkaren var trevligt om det, om det gjorde ont, så det SUGER!

  muah! se dig i davis Maj!

 9. Bara ett tanke ... Detta är G-shot verkligen FÖR kvinnor ?! eller är det för män att göra tillgodose deras partners lättare och samtidigt till sin egen tillfredsställelse? Kanske är detta bara ytterligare ett sätt att hetero sex kan bli ännu mer falloscentrerad.

  Jag menar, jag förstår att det kan finnas större glädje för kvinnor i området, men varför inte bara stimulera de områden som är NATURLIGT angenämt för dem, även om det innebär att penetrerande sex bara inte klippa det ?!

  Jag tror att hetero par har bara för att få ut ur huvudet som kön är allt om penetration och kvinnor bör vara nöjda med något slag av sex blir en man av. Jag tänkte, istället för att få förfarandet, bara berätta för din partner där du faktiskt gillar det!

 10. OOOOOWWWWwwwwww .... du är i smärtan lite eller hur? Um, låt oss veta om det fungerar även genom att berätta vad en galen nympho du förvandlas till helt plötsligt .... väl, vänd ... tillbaka till plötsligt. sorry, var tvungen att. tjänsten var alldeles för roligt och jag kände utmanas som konstnär och sarkastisk jackass.

 11. Jag håller med dig, fick-mars Jag visade entusiasm för cirkulär rörelse mitt ex skulle använda under sex, men han skulle alltid gå tillbaka till ole "in-och-ut efter en liten stund. Jag borde ha varit mer bestämd om att berätta för honom vad jag tyckte om, för han verkade bry sig om att behaga mig, men han var min första och jag kände att han visste mer om det hela sex saken än jag gjorde. Jag tycker att kvinnor skjuta förmodligen män i sovrummet, delvis därför att de ska veta vad de ska göra. Men om kvinnor berättar aldrig män vad de vill, hur de ska lära vad man ska göra för att behaga en kvinna?

  Också, som sade att vaginala orgasmer är så mycket bättre än klitoris dem? Är det kvinnor som rapporterade stora överlägsenhet ena framför den andra? Du gör ett riktigt men väckande idé att notera phallocentricism av ett sådant yttrande.

 12. Tack för att göra detta så att jag inte behöver, eftersom det för en het sekund jag var nyfiken om jag skulle kunna lägga till vaginal stimulans till min klitoris (... och anal). Synd för pojkvännen, men det ger mig en sjuk nöje att kuk är aldrig nog!

 13. Margareta:
  Tack så mycket för att posta om G-Shot. Min BFF Nora har klagar begränsad känsla i hennes vagina. Efter månader av diskussioner i ämnet över cocktails utan större framsteg, jag kan inte vänta med att berätta för henne om G-Shot.

  Och, ännu viktigare, jag kan inte vänta med att titta på din nya show med mina homofile!

  Alla de bästa med din G-Spot och showen!
  Lulu B.

 14. Istället för kvinnor ändra sina kroppar, varför inte folk bara erbjuda sina partners lektioner om hur att behaga dem? Mycket mer hållbar, även efter att de dumpas.

 15. Hi Margaret

  Det låter konstigt ("G-Shot", alltså). Jag höll undrar en sak, men du svarade på min fråga med sista linje- Hoppas det avtar snart för dig ...

  Din nya show låter awesome - Varje hopp om att göra ett avsnitt eller två Down Under? Räkna med mig för studiopublik!

 16. Jag är extatisk över din show, jag wasnt ens medvetna!
  Den här skiten just gjort min dag, hun, jag kan inte vänta, jag kommer definitivt att titta på

 17. Margaret,
  Jag har varit ett stort fan av din för en länge länge. Jag såg dig på Radio City i NY ungefär två år sedan, och jag minns att du pratar om din TV-show, anal blekning, och att du skulle "göra något för att få bättre sex". Därför tänkte jag på dig direkt när jag träffade filmare av dokumentären, orgasm, INC.

  http://orgasminc.org/about-synopsis.php

  Om du inte redan har sett det här, jag tycker du ska! Jag tycker du ska också veta att de typer av procedurer som många kvinnor ha förutom G-shots, t.ex. labioplasty, clittoral augmentation, etc, är helt oreglerad. De utvecklades, patenterad och franchiseavtal av denna MD / MBA

  http://www.drmatlock.com/MeetDrMatlock.html

  Men vissa plastikkirurger och gynekologer utvecklar sina egna förfaranden utanför franchise. De kräver ingen ytterligare licenser orl ombord certifiering för att utveckla dessa förfaranden.

  Procedurer såsom vaginala kanalen "föryngring" hindrar kvinnor från att ha naturliga förlossningen, men många unga kvinnor som har detta förfarande inte är fullt informerade om riskerna. Också, eftersom dessa förfaranden är ganska ny, vissa av de potentiella biverkningarna av denna förfaranden är okända.

  Eftersom jag respekterar dig och ditt arbete, och jag vet hur stödjande du är för kvinnors och LGBTG rättigheter, uppmanar jag er att undersöka denna fråga närmare. Klart detta förfarande var inte bra för dig, och många andra kvinnor kan ha samma symptom som du gjorde, eller värre komplikationer! Du kan hitta många studier som tyder på fördelarna med dessa typer av förfaranden, men hur är kostnaderna?

  Tack för att lyssna, Margaret. Massor av kärlek till dig!

Lämna ett svar