Beträffande Palin

Jag anklagas för sexuellt objektifierande Sarah Palin, och jag gjorde det för att jag tycker det är roligt - mest för att hon är anti-gay, och vill folk som mig som ska skickas till ett läger där vi kan studera Bibeln med andra homofile och lesbiska och har elektroder placerade på våra meniga tills vi tvingas bli heterosexuella - gillar henne och um, Track. Så jag sa att jag skulle vilja göra oförskämd saker till henne, eftersom uppriktigt sagt, jag gillar fitta, och jag ger inte upp det när som helst snart - oavsett vad de "kristna" har att säga om det. Gay sex är monumentalt roligare än rak sex. Gud gjorde det på det sättet, så att vi skulle stanna gay! Han vill att vi ska hålla ut! Bo stark !! Gay sex är bättre än rak sex. Tyvärr, bara är det - jag borde veta - jag har rikligt med båda. Och Sarah Palin saknas ut.

Men jag känner kvinnohat mot Palin -. Du måste vara blind för att inte se det Intervjun med Charlie Gibson var där jag kände att det mest akut. Gibson hade sådan förakt för henne - naturligtvis på grund av hennes oerfarenhet och fullkomlig oförmåga att svara på alla frågor på rätt sätt och att säga ordet "kärn" - men jag känner om hon var en man, skulle han inte ha haft så mycket hat i hans ögon . Den sista idiotiska VP - Dan Quayle - möttes med viss kritik, men det var ingenting jämfört med vad Palin har ställts inför, och kommer att fortsätta att ställas inför.

Jag verkligen inte försvarar Palin - därför gör inga misstag - hon är den ultimata kvinnofientliga. Hon är en kvinnohatare i det extrema. Att tvinga kvinnor att skaffa barn mot sin vilja, att neka abort rättigheter även vid incest och våldtäkt är avskyvärt. Hon är en förolämpning mot feminism, en beklämmande exempel vad en kvinna ska göra för att andra kvinnor för att behaga män och vidare sin egen karriär. Kvinnor gör skit för andra kvinnor för att hålla ner dem - att göra sin prestation verkar mer extraordinärt - att hålla kvinnor i sitt sätt, så att de kan njuta av all den kraft och de män själva, och det där gör dem sämre än sexistiska män . Det är värre att vara en förrädare än en gärningsman. Att hon gjorde våldtäktsoffer betala för sina egna rättsmedicinska tentor visar att hon tror att kvinnor på något sätt förtjänade att bli våldtagen - att det är vårt fel, precis som oplanerad graviditet, precis som att bli offer för män - eller kvinnor gillar henne. Hon beter sig som alla kvinnor bär en minikjol och frågar efter det. Så knulla henne.

58 kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Rätt på allt du sa, Margaret!

  Greg, jag tror du kommer att uppskatta min sida, och Diane Blount, gå shove it. Få en ledtråd: det här landet är till för alla, även de som du inte håller med. Synd om du inte gillar det.

 2. Margaret Jag ger dig rekvisita för att vara politiskt engagerad. Jag tror att Palin valdes av McCain så han ser inte dåligt. Jag hörde henne på en intervju, där hon stod om abort. Hon sade att hon skulle ge flickorna råd om det. Vad i helvete? Som om det hjälper? Jag erkänner att jag inte är säker om abortfrågan, men jag känner att de som utsattes för våldtäkt och incest bör kunna välja. Jag tycker inte heller tycker att alla är förälskad i Sarah Palin, det är irriterande, big deal att hon är en hockey mamma. Älskar dig Margaret !!!

 3. Love this !! Min mamma säger alltid "theres en särskild plats i helvetet för kvinnor som dont hjälpa andra kvinnor." Palin har en direkt biljett där. Hon är verkligen den värsta versionen av en kvinna som jag någonsin kunde tänka mig. Jag är en sådan feminist, och kvinnor gillar henne göra det verka som att främja den feministiska orsaken är omöjligt. tack för att informera om detta, du går flickan!

 4. Bra sagt!

  Jag tycker att det är så stötande att hon anser sig själv feminist ... hon är allt annat än! Jag är tacksam för varje dag som jag bor i Kanada och inte behöver stå ut med den här skiten.

 5. HEY MARGARET !!!!!!!!!!

  HÅLL fatass käften !!!!!!!!!

  SARAH PALIN ROCKS !!!!!!!!!!!!!!!!! OCH DU INTE!

  i dina ord

  DU ÄR det mest motbjudande som hänt sedan 9-11 !!!!

  GO SUCK A BONER

  bah bo!

  fula fett skam, inte bara för att koreanerna, den mänskliga rasen!

 6. Jag håller verkligen med Palins anti-gay hållning, men jag håller inte att hon är värre än en kvinnofientlig hane. Jag vet inte riktigt ser Palin som att försöka pressa ned varannan kvinna att komma framåt. Jag tror att hon bara är en freaky kristen som verkligen tror alla kristna retoriken. Men det faktum att hon försöker uppnå makten i ett samhälle som inte kan psykologiskt hantera kvinnor vid makten får mig att stå upp för henne. Den anti-kvinnan retorik kom från det demokratiska partiet när Palin körde. Det kom från båda parter när Hillary sprang. Joe Biden sade att Palin lät "gäll" på RNC. Män i det demokratiska partiet har en hel del olösta sexism, precis som män i varje annan part.

 7. Så glad att hon avgår som AK Governator. Buh-bye, Sarah-inte låta dörren slår ya där de goda FSM split ya. (Och jag ber till den stora Noodliness att hon inte köra för Prez 2012, heller!)

Lämna ett svar