24 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Jag är glad att du äntligen sätta på klänningen. Om du hade några kvardröjande rädsla för att inte kunna göra det rättvisa ... låt dem alla gå. Du är vacker.

  2. Som andra redan har sagt, du är vacker i den klänningen. Jag är så glad att du skrivit dessa. Jag har varit nyfiken ända sedan du beskrev klänningen.

  3. wow ... du ser fantastisk !!! Vad en passande hyllning till hans talang. Du får det att skina!

  4. trodde att det skulle ha en bödel fälla på det ... .thought detta var ett skämt mitt misstag sorry ... .why han livet av sig ändå?

  5. bobbay: JA! Jag gör alltid Girl !!! (Baksidan av huvudet exploderar) när något blåser mitt sinne, men tyvärr, bara ett fåtal människor i allmänhet vet vad jag pratar om.

  6. Jag är glad att du sätter på Lee McQueen klänningen till slut. Det kan ha kostat en förmögenhet, men njuta av pengarna du spenderat på det genom att bära det. Bär klänningen, och bär den så många gånger du kan. Ta den och bär den på turné!

    Jag gjorde misstaget att hamstra några underbara kläder och sedan inse att jag inte kan passa in i den och bära den längre. Gör inte samma misstag. Om du planerar att sälja det eller gåva det till någon annan, varför beröva dig att bära något som du älskar?

Lämna ett svar