Lycka till

Jag träffade Kate Gosselin den andra natten och hon var ganska med sin nya hår. Det är blond och lång och platt-strukna. Jag gillade den andra håret också men hon är mycket glamorös i dessa dagar. Hon frågade mig hur jag kommer att hantera den kritik jag kan få från att vara på "Dancing With The Stars" och jag sa "Jag bryr mig inte om det!", Och jag verkligen inte. Varför någon bry sig om vad någon säger om dem? Och även om huruvida du kan dansa eller inte, om du inte är kända för att vara en dansare? Speciellt när det är människor som inte vet att du och inte vet vad du håller på? Alla som känner mig vet jag inte balsal dansare och skulle förmodligen vara bättre på "Dancing With The Horor" som är en spin off av gårdagens pilot för "Dancing With The Stoners."

Jag sa Kate att hon inte skulle lyssna på elaka saker folk säger om henne och hon sa att hon inte skulle. Det gjorde henne le mycket, vilket jag tycker är trevligt. Hon har ett trevligt leende, vilket är en speciell hemlighet. Jag vet inte mycket om henne, förutom att hon verkar vara en mjuk talade dam med många barn och en asiatisk Intill exmake. Hon säger också att hon inte var en bra dansare, men jag tror att om någon kan få igenom ett ögonblick av "Dancing With The Stars" upplevelse - de har fått ha lite rytm någonstans. Hon föll inte - som jag redan har gjort flera gånger !! Det känns som om jag faller ett gäng nu, kommer jag inte att falla senare. Det är som om du har en dålig repetition du har en stor prestation !! Det är så det har varit i min erfarenhet. Du bör alltid skjuta för att ha en fruktansvärd repetition så att showen skiner. Det är ungefär som att "bryta ett ben" sak. Du vill inte att faktiskt bryta ett ben, men du vill "bryta ett ben." Det hela är så annorlunda från allt jag har gjort, och jag ser fram emot att få mina strippa flyttar till det, liksom busting mina pucklar.

De paparazzi verkar konstigt hand om mig i dag, men jag tror att det beror på att ingen annan är på dansstudio repeterar så tidigt som jag är där och de är uttråkade. De frågade mig, typ av i ett taskig sätt, om jag lärde någonting - som i "hur man dansar" och jag sa "ja" alls säker och sedan omedelbart trippade på en parkeringsplats avdelare. Det var riktigt dumt. Jag tycker synd om dem eftersom det är varmt i det verkliga "Hollywood betong och asfalt" sätt och verkligen kissa lukta i gränden de väntar in och jag hoppas att de dricker tillräckligt med vatten. Det måste suga - väntar runt i djup Hollywood för att ta bilder av människor. Jag skulle inte vilja göra det, precis som jag tror inte att någon vill komma in och göra abs med mig!

Jag kan inte vänta med att be situationen om jag är en granat eller en landmina. Jag hoppas att resten av The Jersey Shore casten kommer och hurrarop honom eftersom jag har en crush på Snooki. Jag tycker att hon ser ut precis som Elizabeth Taylor från Cleopatra - verkligen underbara.

11 Kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Jag började hoppa upp och ner och squeeling som jag en vinnande game show tävlande när jag fick reda på att du var på nästa säsong av DWTS. Jag är så glad att du fick parat med Louis och jag kommer att rösta mitt lilla hjärta ut för er!

  Nu startar en Betty White stil Facebook rörelse för att få dig en gäst plats på GLEE! När det händer, min glada hjärna bara kan explodera ut ur mitt huvud ...

  ... GURL ... !!

 2. Du borde gå ut till paparazzi med ett gäng flaskor med vatten & dela ut dem, påminna dem att stanna hydratiserade. Bara för att vara en sötnos. :)

 3. Hej Margareta,

  Jag hoppas du mår bra. Jag vet att du är. Jag kommer att rösta för dig som alltid. Jag älskar din nya album och alla autografer som du har välsignat mig med. Jag läste alltid vad du har att säga och jag tycker det är lustiga.

  Jag tyckte det var konstigt hur de aviserade dig på DWTS. De sa, "Amerikas mest upprörande Komiker, klippa." Hur bitchy lol.
  Jag hoppas du gör det hela vägen till slutet. Jag har ännu inte sett dig personligen, men jag är en stor anhängare av er. Jag har följt dig ett tag.
  Jag älskar att du står upp för homosexuella.
  Jag har avgudade dig för evigt. Jag var glad att få förbeställa.

  Tack för att läsa (Om du gör),
  Jeffrey Goldade
  <Du går flickan !!! Gå Gå Gå !!! Få snooki hunny !!!

 4. Du kommer att vara ljuset av showen! Embracing "The Situation" och slår pressen, och att få ett gott skratt i "röda rummet." Du är anledningen till att jag inte kan vänta med att titta på.

  11.5.10 i NYC för !!

  Kommer de att låta din "bläck" för att visa?

 5. Jag sorts titta på denna show med fingret på knappen snabbspolning, men jag är superglad att se dig. Jag såg att du står upp på mitt college förmodligen 18 år sedan (jag misstänker att vi är ungefär samma ålder), och jag har varit ett stort fan ända sedan dess. Du är en av de få människor jag skulle faktiskt göra ansträngningen att rösta på. Låt dem inte få dig att få det otäcka falska spray tan!

 6. Kära Margaret,
  Kan du klippa en poof i ur hurr episoden som Snooki tänds? Det skulle betyda mycket för mig (och Snooks). Det kommer också att göra dig mer aerodynamisk. Ja? Toppen!

 7. Jag älskar hur du oroa dig för paparazzi vistas hydrerad. Jag har också en konstig dragning till Snookie. Men sedan igen slags hoppas jag hon blir arresterad igen eftersom det skulle vara kul att gå runt yelling \ fri Snookie! \

  Jag tittar aldrig talangjakt-typ visar men jag kan göra ett undantag på grund av dig.

 8. Pingback: xe oto Chevrolet

Lämna ett svar