Jag älskar denna hund

Jag älskar den här hunden:

Jag använder den här hunden som min inspiration för att dansa med stjärnorna. Jag tror att om jag kan göra precis lika bra som den här hunden gör i denna mycket invecklad dans jag kommer att vinna tävlingen.

Vad jag gillar med det är att vi inte tror att hunden kan göra det, och det är vad folk säger om mig. De förväntar sig inte något från mig - förutom att vara vad jag är - en komiker. De vet inte att jag kan dansa merengue (faktiskt, jag kan inte ännu - men jag kommer!).

Det bästa med denna förtjusande dans hund är att hon verkligen ser ut som hon njuter, och förutse varje ny rörelse med en stor hund leende och ett väntande tass. Hennes huvud och nosparti placeras så hon kan uppskatta sin partner och se honom dansa tillsammans med henne. Det finns så mycket geni och inspiration här och en bra lärdom för alla dansare. En del av dansen är stegen och fysiska förmåga, men en annan del är hur du kan vara i ögonblicket och njuta av vad som händer och frossa i anslutning till en annan person. Denna hund lär mig så mycket. Ge hunden kredit där hunden äras.

6 kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Guurrl jag tror på dig! Jag tittar den show inte men när jag såg att du skulle vara på det jag sa till min tjej, "Daaaaaaaaaammmmn du vet att vi gotta watch Dancing nu !!"

  Jag har främre raden center säten för Denver och bara fick dem med posten igår !!! Min partner och jag är sååå glada !!! Woot woot !! älskar dig !!

 2. Att hunden är HELT leende!

  Margaret, du är den enda anledningen jag kommer att titta på den showen. Du kommer att vara fantastiska.

 3. på allvar! det ser ut som killen lärt maräng bara för hunden, som hunden hade tiggeri honom i veckor för att lära sig den förbannade saken så hon kunde ha en partner. hon verkligen inte verkar bummed om RYNKAD outfiten heller.

 4. Vem kunde inte älska den hunden! Du behöver inte fråga henne, gurl, cuz 'hon ger det till dig!

  Jag är så glad att höra att du är en djupdykning i danserna och erfarenhet. Det kommer att bli en vacker, modig äventyr ...!

 5. Dansa som om du är i ditt eget hem ...
  Ge inte upp !! Du får lära dig snabbt, orsakar asiater lär snabbt!
  Dansa som om du äger hela golvet och du är omgiven av många blommor ... Med ett ljust stort leende ~
  Och på nolltid, kommer du att inse att du dansar som en ballerina svan .... ; P Lycka till och ha kul !!!!

 6. får mig att le också ... bara såg dig i Austin. du är min mycket favorit ... du går, tjejen. Jag kommer att titta DWTS ... kick ass och ta namn, så stolt över dig

Lämna ett svar