Cho Beroende är Grammy Nominerad!

Margaret nya musikalisk komedi album, Cho Beroende, var bara utsetts till en av de Grammy nominerade för Best Comedy Album, tillsammans med album från Flight of the Conchords, Kathy Griffin, Lewis Black och Robin Williams!

Cho Beroende släpptes på Margaret egen etikett, CLOWNSTYCKEN Records, tillsammans med Redeye, i augusti. En samling av musik med skratt framkallande texter, Cho Beroende funktioner Margaret samarbeten med musiker Andrew Bird, Tegan and Sara, Fiona Apple, Patty Griffin, Grant Lee Phillips, Brendan Benson, Ben Lee, Ani DiFranco, Garrison Starr, Tommy Chong, Meghan Toohey, Jon Brion, AC Newman, Rachael Yamagata och mer.

"Jag ville skapa en ny genre av musik som är lustiga men också allvarligt bra, så jag vände mig till några av mina musikhjältar att hjälpa mig", säger Margaret. Texterna på Cho beroende, vilket tackla frågor om sex, droger, rock & roll - och löss kan vara skratta framkallande, men Cho har inte gjort några kompromisser när det gäller kvaliteten på låtskrivandet och produktionen. Med Cho Beroende, fick hon en chans att finslipa sitt hantverk med några av de bästa namnen i branschen.

Cho Beroende finns i butik, på iTunes , eller om du köper CD: n eller Vinyl från Margaret s Shop , får du en automatisk hämtning av albumet!

Läs recensioner:

Margaret Cho s sassy humor veers ofta på otäck, även den skandalösa, men vad är verkligen chockerande om hennes nya CD, Cho Beroende är inte explicitn av låtar som "Din deckare," "My Puss" och "Gimme din säd, "eller till och med super stellar lista av musiker som går henne på varje spår (Fiona Apple, Tegan and Sara, Ani DiFranco, Ben Lee, Brendan Benson, Grant Lee Phillips). Nej, vad får vår uppmärksamhet på den sprakande samling låtar är Cho stora belter av en röst. Vem visste? Flickvän har uppenbarligen arbetat med hennes sång mellan verkande och komedi spelningar.
-LA Weekly

Resultatet är en härligt sprudlande album som innehåller melodisk läkemedels inspirerad pop ("Calling i Stoned"), en klubb-thumpin "dansnummer om spermadonation, en Dylan-esque folksången för huvudlöss, en perfekt titeln fackla låt (" Äta Sh-t och Die "), och en lummig," vägg-i-ljud "ode till kuk. Sammantaget Cho Beroende levererar både musikaliskt och komiskt ... .Margaret lyckas göra rättvisa åt båda.
- Koream Magazine

Det här är inget half-assed försök till passage över - hon tog hjälp av alla från Tegan och Sara och Ani DiFranco till AC Newman och Andrew Bird att skapa några jävla finjusterar för hennes jävla fin röst.
- New York Magazine

Cho Beroende är fylld med kvicka och roliga texter samt läckra sång och catchy krokar ... .Her briljans är utställningsmonter bäst i låtar som "Din Dick" en ballad som en hyllning till en mans södra regionen medan texterna är trubbiga melodin är söt och harmoniseringen är härlig nog att tillfälligt få dig att glömma att du lyssnar på en komisk album, det vill säga till falsett kommer att utropa "jag gillar dina bollar också."
- Sinister Girlz

Albumet lyckas i linje med Yankovics och de av Chos andra samtida - som Tenacious D och Bloodhound Gang - med förstklassig musik kombinerat med skratt linjer värda ett spett ta via mjölk, öl eller ett inre organ.
- Det Press-register

Personligen älskar jag hela skivan och förutse den lever på min CD-spelare för ganska länge.
-Holly Cara Pris, The Huffington Post

Margaret Cho sjunger - och hon inte suger! Hennes första singel, jag är ledsen, är precis som henne - söt och rolig ... .charming och smart ... Det kommer att sätta ett leende på ditt ansikte!
- Perez Hilton.com

Margaret Cho är knappast den första komiker som har utvecklat en plötslig lust att sjunga, men till skillnad från många av dem ... antyder Chos musik som hon skulle ha kunnat få med som en popsångerska om hennes karriär i komedi inte hade fungerat .
-iTunes

Titta på video, regisserad av Liam Sullivan :