'30 Rock 'den 28 april

Jag är hårt på den tredje säsongen av Drop Dead Diva (vi har några fantastiska gästskådespelare som kommer i år som Wanda Sykes, Kathy Griffin, Clay Aiken och Lance Bass) men jag fick en tid att tejpa ett avsnitt av 30 Rock och jag hade så mycket kul på set! Här är jag med awesome Judah Friedlander . Hans bok är på min nattduksbord som vi talar!

Jag kan inte släppa några fler bilder tills det sänds, eftersom det kommer att ge för mycket borta, men missa inte det!

Jag och Juda

3 Kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Bara tittade på episoden. För en sekund var jag som, "vänta lite, är det ... oh my god, är det." Och då jag var tvungen att spola tillbaka den och se den igen eftersom det var alldeles för roligt. Grymt jobbat!

  2. Jag ville bara säga att jag tycker att du är fantastisk! Jag såg din komedi speciella för ett tag sedan och jag kunde inte sluta skratta! Jag älskade särskilt din låt "Eat Me Out" LMAO Bo bra !!

    Jeanine

Lämna ett svar