Min nya tatuering

Eddy Deutsche, bara en av mina fantastiska tatuerare, hade en magnifik best till hund, Hodji. En helt svart Newfoundland, med glansig lång päls och ett massivt huvud. Han var den ädlaste av varelser, och en ganska tröstande närvaro, lugna dem med nål ångest, vilar hans imponerande gap på att skaka lemmar och röra näsor som om han kunde bota, och jag är säker på att han ville läka. Djur är magi. Världen är deras. Vi lever i den för att hedra och uppskatta dem. Deras närvaro är en enorm gåva som naturen ger oss. De som vi kan tämja, vi tänkt att ta hand om och älska och hålla och skatt. De påminner oss om hur begränsad vår förmåga till kärlek och hängivenhet är. De visar oss hur man tillber och hur man ska vara närvarande och hur man ska leva. Hur uncurl och krypa våra ryggar när vi fastställer. Allt och allt kan läras från dessa små, medelstora och ibland mycket stora lärare.
När Hodji dog, Eddy föreställde en stor hyllning, en blixtsnabb, blåsor bild av den vackra odjuret lämnar sin jordiska hund kropp och ange en annan lämpligare att innehålla hans storhet. Hunden var inte längre en bedårande husdjur, men närmare en solgud - med eld i hans andedräkt och vener. Inte längre bunden till jorden av hans dåliga höfter och alldeles för accelererad hundår - i döden, hade han kommit till sitt sanna jag. Jag älskar denna målning. Vad gör vi med vår sorg för våra djur är viktigt. När vi kan göra vacker konst som denna, kan vi övervinna vår smärta och lidande. Vi kan känna att deras liv och livet gjordes bättre av vår närhet, och ser tydligt att de otaliga stunder där våra blickar möttes, inte hunden till människa, utan snarare, gudomlig till det gudomliga. Namaste faktiskt.
Jag har missat Ralph varje ögonblick sedan hans död. År och tårar har inte trubbiga den hårda tomhet av förlusten av honom. Det finns en tom plats i mitt psyke och mitt hjärta, ett tomt eko som brukade fyllas med sina långa svarta naglar på trägolvet, kalla fläckar där hans kropp skulle värma plankorna. När jag vaknar på morgonen, kommer jag fortfarande instinktivt lade min hand ner där han en gång låg bredvid mig varje natt, sträcker sig efter honom och jag kommer att minnas i den mest omskakande men förödande tyst sätt, att han inte är där. Jag kan inte vara övertygad om att sprida hans aska. Hans kvarlevor ska stanna där de är, i närheten av där hans säng var i livet, lindade med sin svarta skinn sailor jerry flash krage, som vilar på en sorgsen helgedom till honom, prydd med oljemålningar och akvareller och blyertsteckningar och andra små uppskattningar av min kärlek . Han har blivit som konungtut, insåg hans storhet mer i hans död, hans grav fylld till bristningsgränsen med rikedomar.
Eddy hjälpt mig att lägga ännu en hyllning till Ralph på min hud, där han bor nu. Minnet av den stora hunden bor i min kropp, mjukhet i hans päls på mina händer, särskilt under hakan, och på de vida slätterna i bröstet, vita som om han bar en poet skjorta under hans svart jacka av lockar. Jag kan känna mina läppar röra upp i hans huvud, där hans skalle låg hård och säker under hans butter dot ögonbryn. Jag känner lukten av hans stora majs chip tassar och känna ojämnheter i dynorna, som mina fingrar sökte mellan dem för små stenar från våra många miljoner promenader. Han bor i mig, inte på jorden, inte i himlen, men i mig. och han är en häst här, vilket är vad jag tror att han skulle ha velat vara, kanske vad han trodde att han var. Tall och stark och snabb och en kicker och en löpare och en majestätisk skönhet. Min hyllning till min kärlek görs av en mästerlig konstnär som verkligen förstår. Denna tatuering för mig till nästan okontrollerbar cathartic gråter med sin skönhet och uppriktighet. Kanske kan jag låta askan går nu. Jag har den här.

Eddy Deutsche , bara en av mina fantastiska tatuerare, hade en magnifik best till hund, Hodji. En helt svart Newfoundland, med glansig lång päls och ett massivt huvud. Han var den ädlaste av varelser, och en ganska tröstande närvaro, lugna dem med nål ångest, vilar hans imponerande gap på att skaka lemmar och röra näsor som om han kunde bota, och jag är säker på att han ville läka. Djur är magi. Världen är deras. Vi lever i den för att hedra och uppskatta dem. Deras närvaro är en enorm gåva som naturen ger oss. De som vi kan tämja, vi tänkt att ta hand om och älska och hålla och skatt. De påminner oss om hur begränsad vår förmåga till kärlek och hängivenhet är. De visar oss hur man tillber och hur man ska vara närvarande och hur man ska leva. Hur uncurl och krypa våra ryggar när vi fastställer. Allt och allt kan läras från dessa små, medelstora och ibland mycket stora lärare.

När Hodji dog, Eddy föreställde en stor hyllning, en blixtsnabb, blåsor bild av den vackra odjuret lämnar sin jordiska hund kropp och ange en annan lämpligare att innehålla hans storhet. Hunden var inte längre en bedårande husdjur, men närmare en solgud - med eld i hans andedräkt och vener. Inte längre bunden till jorden av hans dåliga höfter och alldeles för accelererad hundår - i döden, hade han kommit till sitt sanna jag. Jag älskar denna målning. Vad gör vi med vår sorg för våra djur är viktigt. När vi kan göra vacker konst som denna, kan vi övervinna vår smärta och lidande. Vi kan känna att deras liv och livet gjordes bättre av vår närhet, och ser tydligt att de otaliga stunder där våra blickar möttes, inte hunden till människa, utan snarare, gudomlig till det gudomliga. Namaste faktiskt.

Jag har missat Ralph varje ögonblick sedan hans död. År och tårar har inte trubbiga den hårda tomhet av förlusten av honom. Det finns en tom plats i mitt psyke och mitt hjärta, ett tomt eko som brukade fyllas med sina långa svarta naglar på trägolvet, kalla fläckar där hans kropp skulle värma plankorna. När jag vaknar på morgonen, kommer jag fortfarande instinktivt lade min hand ner där han en gång låg bredvid mig varje natt, sträcker sig efter honom och jag kommer att minnas i den mest omskakande men förödande tyst sätt, att han inte är där. Jag kan inte vara övertygad om att sprida hans aska. Hans kvarlevor ska stanna där de är, i närheten av där hans säng var i livet, lindade med sin svarta skinn sailor jerry flash krage, som vilar på en sorgsen helgedom till honom, prydd med oljemålningar och akvareller och blyertsteckningar och andra små uppskattningar av min kärlek . Han har blivit som konungtut, insåg hans storhet mer i hans död, hans grav fylld till bristningsgränsen med rikedomar.

Eddy hjälpt mig att lägga ännu en hyllning till Ralph på min hud, där han bor nu. Minnet av den stora hunden bor i min kropp, mjukhet i hans päls på mina händer, särskilt under hakan, och på de vida slätterna i bröstet, vita som om han bar en poet skjorta under hans svart jacka av lockar. Jag kan känna mina läppar röra upp i hans huvud, där hans skalle låg hård och säker under hans butter dot ögonbryn. Jag känner lukten av hans stora majs chip tassar och känna ojämnheter i dynorna, som mina fingrar sökte mellan dem för små stenar från våra många miljoner promenader. Han bor i mig, inte på jorden, inte i himlen, men i mig. och han är en häst här, vilket är vad jag tror att han skulle ha velat vara, kanske vad han trodde att han var. Tall och stark och snabb och en kicker och en löpare och en majestätisk skönhet. Min hyllning till min kärlek görs av en mästerlig konstnär som verkligen förstår. Denna tatuering för mig till nästan okontrollerbar cathartic gråter med sin skönhet och uppriktighet. Kanske kan jag låta askan går nu. Jag har den här.3 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Så sant, jag förlorade min hund efter att ha honom för 15year.I satte honom på min arm nu känner jag mig mycket närmare honom. Fortfarande saknar honom mycket. Så den som förlorar ett husdjur satte dem på kroppen. @ Sako517

Lämna ett svar