Allsaints

Jag älskar Allsaints , som påminner mig om England, där jag längtar efter att återvända. Jag tror att jag skulle kunna vara en Allsaints flicka, stick rakt hår faller i mina ögon, mina långa ben kikar ut ur väl klippa Stovepipe skinny jeans och ett mödosamt bekymrad skinnjacka, ser ut som en postmodern och bara vaknat Amelia Earhart, redo att ta flyget ännu en gång.

Kläder är en passion, och alla helgon ofta invändningar och fixering punkten för min enorma längtan, prislapp och svaga dollarn faller bort, njutning för ögat är den enda saken att tänka på. När jag bär min Allsaints jacka, mitt sinne fokuserar enbart på min siluett, tunn och elegant, klar för motorcykeln eller gastropub, mantlar mina kurvor och förbättra dem ytterligare. Jag tror att mindre av mina problem och mer om hur jävla bra jag ser ut, och det ger mig stor lättnad. Ja jackan kostar en arm och ett ben, men min glädje är värt det, är det inte?

Jag älskar flaggskeppsbutik i min älskade London, bara en stunds promenad från min andra brittiska landmärke, Barbour . De mörka interiörer är en välkommen flykt från överraskande blixtsnabb varma ljusstyrkan på Columbia blomstermarknaden, vilket utesluter mina söndagar i staden. Den tunga metall på Allsaints bälten och väskor är kallt vid beröring på dessa soliga morgnar, som jag döljer mitt kaffe från säljare och mata min själ med alla skönheten i Londons East End.

Jag föll i en månad lång depression i Skottland, som beror på den hemlängtan och nonstop alkoholkonsumtion som hotar att konsumera mig när jag steg fot på ön. Allsaints jackor och jeans och stövlar och tröjor och väskor och klänningar och bälten gav mig hopp, en serotonin uppsving som fungerade bättre än någon sexlust dulling medicinering. Jag vet inte riktigt gå in för "shopping". Du kan inte lösa dina problem i livet genom inköp - men det måste sägas - oh - Allsaints - j'adore.

De är inte den typ av företag som gåvor artister, men jag bryr mig inte. Jag kommer alltid att betala genom näsan för deras skit. Det får mig att må bra, hel, vacker, sexig, tight, rock'n'roll - som Chrissy Hynde i hennes american-i-london svart eyeliner bäst, och det är ovärderligt.

Hitta andra inlägg om blogg och taggade .

2 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. london är en fantastisk stad på många sätt. men, jag älskar la, men har shopping inte riktigt fungerat. tack igen för din humor efter en evig technicolor gäspning som representerade hur slapp den här filmens queer erfarenhet har varit. när familjer Traffick sina barn / anhöriga, kan inget gott komma oavsett Illusionen människor skulle vilja omfamna.

Lämna ett svar