Blodspår

Jag har en sådan annan typ av jobb än de flesta människor. Jag jobbar hela tiden, är ganska mycket varje vaken timme på dagen arbetet. Även timmar bara sitter, väntar på flygplan och bilar, för kameror och publik, det är allt på klockan, på någons klocka, att komma till ett jobb, lämnar ett jobb, är det dags transitering fortfarande jobbet.

Jag lämnar en arbetsplats idag plockar latex strimlor av mitt huvud och jag är på väg till den andra arbetsplats där de kommer att använda lösningsmedel och ta bort proteser ordentligt, som jag var i en kapplöpning när jag lämnade för att komma dit, och var villig att se ut en halv solbränd peeling skede vacationer för att spara tid när du reser.

En vild actionfilm jag gjorde på 90-talet hade jag täckt i sötsliskig falska blod och blodiga riktig gris tarmar, glider över hela min kropp och ansikte. Doften var av hostmedicin och ett slakteri, ganska otroligt och otroligt i sitt elände. Jag hade en lång natt skjuta och körde tillbaka på morgonen att rapportera till ännu ett annat jobb. Jag hade inte haft tid att tvätta blodet, verkliga och falska, av mig, så jag satt i min bil i morgonrusningen los angeles trafik, orörlig med andra bilar, långsamt torkning och hålla sig till min skinnklädsel.

Jag satt i över två timmar på motorvägen, och trots att jag var täckt i blod och inälvor, tog ingen uppsägningstid. Ögonen i bilarna bredvid mig passerade över min splattered ansikte utan att stanna eller att fånga på en antydan till nyfikenhet. Ingen brydde sig, men jag antar att jag inte gjorde det heller. De blodiga handavtryck stannade i min bil längden på min hyra, och de skulle hålla sig mina händer till hjulet när jag körde.

3 Kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Ya vet, jag kan tänka mig om ett barn såg dig, jag hoppas att de märker. lol De märker allt. Du är deffinitely på en vild åktur! : D

Lämna ett svar